Izgara Köfte

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Izgara Köfte
Malzemeler
1 dilim kepek ekmeği 100 gr yağsız kıyma 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 2 yemek kaşığı su 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Kırmızı biber Kimyon Tuz, karabiber Sebze Haşlaması İçin; 1 adet kabak 4 adet karnabahar çiçeği 1 adet kırmızı çuşka biber (közlenmiş) 4-5 dal dereotu

Tarif
• Ekmeği, kıymayı, kuru soğanı, maydanozu, suyu, kimyonu, kırmızı biberi, tuzu ve karabiberi blendere atıp, iyice karıştırın.
• Elinizi ıslatarak, köfteleri biçimlendirin.
• Izgarada ya da yağsız tavada pişirin.
• 1 adet kabağı temizleyip, az tuzlu suda haşlayın.
• İnce kıyılmış dereotuyla karıştırın.
• Karnabaharları haşlayın.
• Haşlanmış sebzelerle köfteyi tabağa koyun.
• Közlenmiş kırmızı biberle süsleyin.
• Üzerine zeytinyağı gezdirin.


1190
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.