Hardallı Bonfile

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Hardallı Bonfile
Malzemeler
4 adet bonfile 1 adet kuru soğan (rendelenmiş) 2 diş sarmısak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 tatlı kaşığı tatlı hardal 1 çay kaşığı karabiber, tuz Ayrıca; 5-6 adet salatalık turşusu (kibrit çöpü dilimlenmiş) 8 adet kürdan 1 yemek kaşığı tereyağı

Tarif
• Derin bir kabın içinde; soğan, sarmısak, zeytinyağı, hardal, tuz ve karabiberi karıştıralım.
• Biftekleri bu sosun içinde 30 dakika kadar bekletelim.
• Daha sonra biftekleri tezgahın üzerine koyup, içlerine 5-6 dilim salatalık turşusu koyalım ve sararak rulo haline getirip, kürdan batıralım.
• Öte yandan tavaya tereyağını koyup eritelim ve bonfileleri çevire çevire 15-18 dakika kadar kızartalım.
• Tabağa alıp, soğuttuğumuz bonfileleri, 2-3 cm eninde keskin bıçakla dilimleyelim.
• Marul ya da beyaz lahanayı doğrayıp, tuzla ovalım.
• Üzerine salata sosu gezdirip, bonfilelerin yanında garnitür olarak servise sunalım.


804
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.