Gulaş

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Gulaş
Malzemeler
1 kilo kuşbaşı dana eti, 100 gr margarin, 3 adet soğan, karabiber, kırmızı biber, tuz, yarım kaşık kekik, maydanoz, bir yemek kaşığı sirke, 1 yemek kaşığı un.

Tarif
Yağı eritip dana etini ilave edin ve pişmine yakın içine üç adet halka halinde doğranmış soğanı ekleyin. Soğanlar sararınca karabiber, kırmızı biber, yarımkaşık kekik ve tuz ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın. Bir yemek kaşığı sirke ilave edip etler pişmeye yakın yarım litre su ekleyin. Bir kepçe et suyu alın, bu suya bir yemek kaşığı unu bulamaç yapın etlere ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Maydanoz ekleyip servis yapın.

1038
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.