Etli Taze Fasulye

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Etli Taze Fasulye
Malzemeler
Malzemeler: 150-200 gr. kuşbaşı et 2 adet ortaboy soğan 1 kg. fasulye 1 çaybardağı zeytinyağı 2-3 diş sarımsak 2 adet ortaboy domates 2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir) Tuz Karabiber

Tarif
Yapılışı: Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın. Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun. Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. Not: Suyun fasulyeniz az üzerine çıkmasına dikkat edin ve fasulyeleri çok aşırı pişirmeyin.?

452
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.