Etli Madımak

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Etli Madımak
Malzemeler
500 gr. kuzu kuşbaşı 150 gr. pastırma 2 demet madımak 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı iri bulgur Pul biber Karabiber Tuz

Tarif
• Madımağı ayıklayın, yıkayıp suda bekletin.
• Tencereye zar şeklinde doğranmış soğanı ve kuşbaşı eti koyun.
• Et suyunu bırakıp çekince salça, karabiber ve tuz koyup 4-5 dakika soteleyin.
• 2 bardak sıcak su ilave edip 30 dakika pişirin.
• 1 kahve fincanı bulgur koyup 15 dakika daha pişirin.
• Ocağı kapatıp yemeğe küçük küçük doğradığınız pastırmayı ekleyin.
• Pul biberi sıvıyağda kızdırın, madımağın üstüne döküp servis yapın.


837
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.