Hamsiköy Ekmeği

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Hamsiköy Ekmeği
Malzemeler
200 gr. kıyma 1 adet odun ekmeği 2 adet kuru soğan 1 demet taze soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 demet maydanoz 1 demet dereotu Karabiber Tuz

Tarif
• Ekmeğin üst kısmını kapak gibi kesin, içini boşaltın.
• Kapak şeklindeki parçayı atmayın.
• Kıymayı ve zar şeklinde doğranmış soğanları kavurun.
• Karabiber ve tuzu atın.
• Maydanoz, taze soğan, dereotunu ince ince kıyıp, kıyma ve beklettiğiniz ekmek içi ile karıştırın.
• 1 bardak su ilave edin, bu karışımı ekmeğin içine doldurun.
• Kestiğiniz kapak şeklindeki ekmeği üzerlerine kapattıktan sonra 15 dakika fırında pişirip servise hazırlayın.


619
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.