Zerdeçallı Karnabahar Yemeği

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Zerdeçallı Karnabahar Yemeği
Malzemeler
1 karnabahar, 2 patates, 2 havuç, Yarım su bardağı bezelye, 1 soğan, 4 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı zerdeçal

Tarif
Karnabaharı parçalara ayırın. Havucu şerit hâlinde, patatesi küp şeklinde doğrayın. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında kavurun. Zerdeçalı, karnabahar, patates ve havucu ekleyerek birkaç dakika kavurun. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynamaya başlayınca bezelyeleri de ekleyip, kısık ateşe alın. Kapağı kapatıp, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Başka baharatlar eklemek istiyorsanız ekleyip birkaç dakika daha ateşte bırakın ve ardından servis yapın. Afiyet olsun.

Not
4 kişilik olan bu tarifte, porsiyon başına, yaklaşık 264 kalori düşmektedir.

1310
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.