Enginarlı Kuru Fasulye Salatası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Enginarlı Kuru Fasulye Salatası
Malzemeler
2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye, 4-5 enginar kalbi, 1 kırmızı soğan, 1 kereviz sapı, ¼ demet maydanoz (ince kıyılmış), Kekik, Kırmızı pul biber

Tarif
Enginarları ikiye bölün. Derin bir kâseye, fasulyelerle enginarları alın. Üzerine kıyılmış maydanozları, yarım ay şeklinde ince doğradığınız kırmızı soğanları ve doğranmış kereviz saplarını ekleyip karıştırın. Sos için, ayrı bir kâsede sarımsakları, hardalı, limon suyunu, tuzu ve karabiberi karıştırın. Sosu salatanın üzerinde gezdirin. Üzerine kekik ve kırmızı pul biber serpip tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sos Tarifi
2 diş ezilmiş sarımsak, 1 tatlı kaşığı dijon hardalı, 1 limonun suyu

Not
4 kişilik olan bu tarifte, porsiyon başına, yaklaşık 160 kalori düşmektedir.

543
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.