Yoğurt Tatlısı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Yoğurt Tatlısı
Malzemeler
2 paket meyve şekerli bisküvi 1 yemek kaşığı diyet margarin (oda sıcaklığında erimiş) 1 çay kaşığı tarçın 2 bardak diyet yoğurt 1 bardak diyet süt 2 yemek kaşığı renksiz jöle

Tarif
• Bisküvileri yağ ile iyice karıştırın.
• Tarçını ekleyin.
• Yağ az gelirse, su ilave edin.
• Bisküvileri hamur haline getirin.
• Kenarı yüksek bir kaba, kenarlarını yükselterek yayın.
• Buzdolabında bekleterek, donmasını sağlayın.
• Tel süzgeçle yoğurdun suyunu süzün.
• Süt ile jöleyi eritin.
• Suyu süzülmüş yoğurdun içine atıp, karıştırın.
• Hazırladığınız karışımı bisküvilerin üzerine dökün.
• En az 2 saat dolapta beklettikten sonra servis yapın.


Not
Yemekçinin notu: Meyve veya çekilmiş şam fıstıkla üzerini süsleyebilirsiniz.

429
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.