Vişneli Tart

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Vişneli Tart
Malzemeler
2 su bardağı dondurulmuş vişne 2 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı tozşeker 2 adet karanfil Tart hamuru için: 125 gr. margarin 3 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı pudra şekeri 1 tutam tuz Alabildiği kadar un

Tarif
• Kabın içinde eritilmiş margarin, tozşeker, tuz ve alabildiği kadar unu yavaş yavaş yoğurarak yumuşak bir hamur tutun.
• 20 dakika bekletin.
• Tart kalıbını yağlayıp biraz un serpiştirin.
• Tart hamurunu kalıba yayın.
• Kenarlarını kalın, ortasını çukur bırakmalısınız.
• 175 derecelik fırında pişirin.
• Tencerede 1 bardak suyla nişasta ve şekeri eritin.
• Vişne ve dövülmüş karanfilleri de ekleyip ocağın altını kapatın.
• Karışım ılınana kadar karıştırın.
• Hazırladığınız karışım ılınınca tartın ortasına dökün.
• Buzdolabında 2 saat bekletip servis yapabilirsiniz.


524
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.