Muzlu Kayısı Tatlısı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Muzlu Kayısı Tatlısı
Malzemeler
20 adet kuru kayısı 1 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 20 adet ceviz içi 3 adet muz

Tarif
• Öncelikle yıkanmış kayısıları ufak bir tencereye koyalım.
• Üzerine 2 su bardağı suyu ve toz şekeri de ekleyerek, kısık ateşte 20 dakika kadar pişirelim.
• Pişen kayısıları soğuttuktan sonra bir servis tabağına dizelim.
• Üzerlerine dilimlediğimiz muz dilimlerini yerleştirelim ve cevizlerle süsleyelim.
• Tencerede kalan kayısı suyunu da tatlının üzerine şerbet gibi gezdirerek servise sunalım.


579
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.