Kitelfum

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kitelfum
Malzemeler
250 gr. kavurma 3 diş sarmısak 3 su bardağı köftelik bulgur 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı biber salçası 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz

Tarif
• Bulguru 1 bardak suyla ıslatın.
• 10 dakika bekletip, yoğurun.
• Yumurta, un ve tuz ilave edin.
• Arada elinizi suya bastırarak yumuşak bir bulgur hamuru tutun.
• Hamurdan minik köfteler yapıp, bekletin.
• 1 yemek kaşığı tereyağını eritin ve içine biber salçası, sarmısak, karabiber ve tuz koyun.
• 4 bardak su ilave edin, kaynayınca köfteleri ilave edin.
• 20 dakika pişirin.
• Soğanları yarım ay şeklinde kalın doğrayın.
• Tereyağında pembeleşene kadar kavurun.
• Üzerine kavurmayı koyup, karıştırın.
• Pişen köftelerle karıştırdıktan sonra servis yapın.


558
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.