Kabuk Aşı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kabuk Aşı
Malzemeler
1 kg. yağsız kemikli kuzu eti 1 çay bardağı nohut 20 adet kayısı kurusu 2 yemek kaşığı tozşeker 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı salça Karabiber Tuz

Tarif
• Kayısıyı 30 dakika suda bekletin.
• Eti yıkayıp tencereye koyun.
• Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin.
• Kayısıyı ilave edip kavurun.
• Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın.
• 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin.
• Maydanozla süsledikten sonra servis yapın.


359
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.