Etli Bezelye

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Etli Bezelye
Malzemeler
6 parça kemikli kuzu kol 1 kg. ayıklanmış bezelye 2 yemek kaşığı margarin 10 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı domates püresi 1 demet dereotu Tuz Karabiber

Tarif
• Kuzu kol parçalarını yıkayın.
• Yağ ile tencereye koyun.
• Yeşil soğanları 5 cm. uzunluğunda kesip, etlere ilave edin.
• Etler suyunu çekip, kavrulunca domates püresini karıştırın.
• Üzerini kapatacak kadar su ekleyin.
• Bezelyelerle birlikte dereotunu doğrayıp içine atın.
• Tuzunu ve karabiberini kontrol edin.
• Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.


572
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.