Erzurum Kıyması

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Erzurum Kıyması
Malzemeler
500 gr kıyma 2 yemek kaşığı tereyağı 3 adet kuru soğan 2 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz, karabiber 1 su bardağı su

Tarif
• Önce kuru soğanları yemeklik doğrayın.
• Derin bir tavada tereyağını eritin ve soğanları 5 dakika kadar çevirin.
• Ondan sonra kıymayı katın.
• Kıymayı da 5 dakika kadar karıştırdıktan sonra suyunu, tuzunu ve karabiberini koyun.
• Kıyma pişince(sulu olacak) iyice çırptığınız yumurtaları karıştırın.
• 5 dakika daha ocakta tuttuktan sonra, ateşten alın.
• Sahurda sıcak servis yapın.


547
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.