Fırında Somon

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Fırında Somon
Malzemeler
Her dilim başına:
2 adet Somon dilimi (kişi sayısına göre arttırabilirsiniz),4-5 sap dere otu yada maydanoz,1 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı margarin, tuz ve karabiber


Tarif
Balıkçıda ayıklatıp dilimlettiğimiz balıklar güzelce yıkanır. Fırın 200 dereceye ayarlanır. Aliminyum folyo, fırça yardımı ile yağlanır. Folyo, fırın tepsisine serilir ve ortasına 1 dilim balık konulur, üzerine sıvıyağ, dövülmüş sarımsak ve diğer malzemeler ilave edilerek folyo ile paketlenir. 25-30 dk. fırınlandıktan sonra, folyo açılarak servis tabağına alınır. Taze soğan, dere otu isteğe göre limon ve taze karabiber ile renklendirilerek servis yapılır.

1688
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.