Yayla Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Yayla Çorbası
Malzemeler
Yarım su bardağı pirinç, 5 su bardağı su veya et suyu, 50 gr. margarin, 1 yemek kaşığı kuru nane, 2 yumurtanın sarısı, 1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı su ve yeterince tuz.

Tarif
Pirinci ayıklanıp yıkadıktan sonra kısık ateşte 5 bardak suyla pişirin. Tuz, margarin ve nane ilave edin. Yumurta sarısı ile yoğurdu çırpın ve 1 bardak su ile birlikte çorbaya azar azar ekleyin. Kaynadıktan sonra ılınmaya bırakın ve servis yapın.

925
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.