Tırhıt Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tırhıt Çorbası
Malzemeler
250 gr. kuzu eti, 2 adet kuru soğan, 2 adet yeşil biber, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 kahve fincanı bulgur, 1 su bardağı fırınlanmış erişte, 1 yemek kaşığı margarin, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı tuz, biraz karabiber

Tarif
• Margarinin yarısını tencereye koyun.
• Küp küp doğranmış soğanlarla aynı boyutta doğranmış kuşbaşı eti katarak kavurun.
• Üzerine biber salçası, halka doğranmış yeşil soğan, karabiber, tuz ve 8 bardak su koyup, orta ateşte eti iyice pişirin.
• İçine bulgur ve erişte ekleyin.
• Suyu azaldıkça, sıcak su ekleyip çorbayı kaynatın.
• Üzerine sıvıyağ ile kızdırılmış pul biber döküp servis yapın.


1060
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.