Tavuklu Erişte Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tavuklu Erişte Çorbası
Malzemeler
1 adet tavuk şinitzel, 1 adet havuç, 1 adet yeşil kabak, 1 sap enginar, 1 bardak erişte, 2 bardak su, 2 çorba kaşığı tereyağı.

Tarif
Tavuğu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın. Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin. Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığını, havuçları ilave edin ve birlikte kavurun. Kabakları kabuklarını soymadan, enginar sapı ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve tencereye ilave edin. Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın. Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve erişteleri ilave edin ve erişteler pişinceye kadar kaynatın. Sıcak servis yapın.

2070
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.