Tavuk Etli, Kavrulmuş Ceviz Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tavuk Etli, Kavrulmuş Ceviz Çorbası
Malzemeler
300 gr kemiksiz tavuk budu, 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 soğan, 1,5 yemek kaşığı un, 4 su bardağı su, 2 yemek kaşığı margarin, yarım demet ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber

Üzeri için:
Margarin ve kırmızı pul biber


Tarif
Margarini tencerede ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyip kavurun. Soğan yumuşayınca cevizi ilave edin. Tavuk etleri pişmeye yakın unu ilave edip karıştırın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Tavuk etleri pişince çorbayı ocaktan alıp üzerine yağda kızdırılmış kırmızı pul biberi döküp servis yapın.

948
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.