Paça

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Paça
Malzemeler
10 adet kuzu ayağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı pul biber Karabiber Tuz

Tarif
• Kuzu ayaklarını iyice yıkayın, ayakların arasındaki kısmı kesip atarak temizleyin.
• Limon suyu, un ve 2 bardak suyu karıştırın.
• Bu karışımda paçayı 30 dakika bekletin.
• Yıkayıp tencereye koyun ve üstünü geçecek kadar su ilave edip tuz atın.
• Kısık ateşte etler kemiklerinden ayrılana kadar pişirin.
• Sirke, sarmısak ve limon suyunu karıştırıp dökün.
• İsterseniz kemiklerini ayıklayıp servis yapabilirsiniz.
• Tereyağında kızdırılmış pul biberle süslemeyi de unutmayın.


Sos Malzemesi
1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sirke 10 diş sarmısak 2 adet limonun suyu

Not
Yemekçinin notu: Birkaç adet tane karabiber, paça suyunu karartmadan lezzetlendirir.

1047
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.