Kulak Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kulak Çorbası
Malzemeler
200 gr. kıyma, 2 bardak erişte (zar şeklinde kesilmiş), 10 bardak su veya et suyu, 4 bardak yoğurt, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı margarin, kuru nane, tuz, karabiber.

Tarif
Kıymayı tuz ve karabiberle karıştırın. İyice yoğurun. Nohuttan küçük köfteler yapın. Kenarda bekletin. Et suyunu kaynatın. Köfteleri içine atın. Kesilmiş eriştelerle 10 dakika kaynatın. Yoğurdu unla karıştırın. Ocağın altını kapatın. Yoğurdu yavaş yavaş içine katın. Naneyle yağı kızdırıp, üzerine gezdirin. Ilık servis yapın.

684
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.