Kazdağı Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kazdağı Çorbası
Malzemeler
• 5 çorba kaşığı tarhana
• 1 su bardağı haşlanmış börülce
• 1 çay bardağı haşlanmış nohut
• 3 yeşil biber
• 2 domates
• 1 çorba kaşığı domates salçası
• 1 tavuk bacağı
• 1 çorba kaşığı margarin
• Tavuk suyu
• Tuz


Tarif
Tavuğu haşlıyoruz ve etlerini didikliyoruz. Domatesleri soyuyoruz ve doğruyoruz. Biberleri de doğruyoruz.Tencereye margarin koyuyoruz. Biberleri ilave edip kavuruyoruz. Salçayı ve tarhanayı atıp karıştırıyoruz. Domatesleri ekliyoruz. Önce soğuk su döküyoruz. Peşinden tavuğu haşladığımız suyu da ilave edip çırpma teliyle karıştırıyoruz. Pişmesine yakın haşlanmış nohut, börülce ve tavuğu ilave edip tuzunu da atıyoruz. Kıvamına göre sıcak su ekliyoruz. Bir taşım daha kaynatıp servis ediyoruz.

1892
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.