Bamya Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Bamya Çorbası
Malzemeler
250 gr. kuzu kuşbaşı 100 gr. kuru bamya 1 yemek kaşığı salça 1 adet kuru soğan 1 adet domates 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 adet limonun suyu 1 yemek kaşığı tereyağı Kırmızı pul biber Karabiber Tuz

Tarif
• Bamyayı suya koyun, 10 dakika haşlayıp süzün.
• Soğanı zar şeklinde doğrayın.
• Eti ilave edip, pembeleşene kadar kavurun.
• Rendelenmiş domates ve salça ilave edin.
• Karabiber, tuz ve 6 bardak su koyup kaynatın.
• Limon suyu ve bamyayı ilave edip, 15 dakika pişirin.
• Üzerine tereyağında kızdırılmış pul biber dökün.
• Sıcak servis yapın.


431
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.