Balık Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Balık Çorbası
Malzemeler
1 adet orta boy balık (kırlangıç, levrek ya da mezgit), 1’er adet havuç, patates, soğan ve yapraklı kereviz, 1 diş sarımsak 2 litre su, yarım demet maydanoz, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 adet limonun suyu, 1 adet yumurta, 2 çorba kaşığı mısır nişastası, 1 çorba kaşığı krema, 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber, 1 çorba kaşığı margarin

Tarif
Balığı iyice yıkayın. Tuz ve sebzelerle birlikte, 2 litre suda haşlayın. Süzgeçten geçirin. Balığı soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde yumurta, limon suyu, nişasta ve kremayı mikserle çırpın. Bu karışımı, ılıttığınız balık suyuna dikkatlice katın. Karıştırarak kaynama noktasına getirin. Ayıkladığınız balıkları ilave edin. Eritilmiş margarin ve kırmızıbiberi çorbanın üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın.

Daha fazla tarif için: http://www.mutlumutfaklar.com/

FAİRY İLE MUTLU MUTFAKLAR!


587
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.