Mahmure

Yemek

Yemek Tarifleri

Ciğerli tirit

Ciğerli tirit

Bugün yöresel yemeklerle damaklarınızı şenlendirmeye ne dersiniz?

tirit

Malzeme

250 gr. karaciğer veya tavuk ciğeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı un
1,5-2 ekmek dilimi
4-5 bardak et suyu veya su
tuz
1 baş soğan

Yapılışı

Ciğerleri kuşbaşı doğrayın. Ciğeri ve soğanı, tencerede yağ ile 5 dakika kavurun. 3 su bardağı sıcak su, un ve tuz ilave edip pişirin. Ekmeklerin üstüne sıcak et suyu döküp çektirin. Daha sonra soğanlı ciğeri ekmeklerin üstüne döküp, servis yapın.

Tebriz köftesi tarifi için tıklayın!

2151
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.