Mahmure

Yemek

Yemek Tarifleri

Bahçenizde Brunch Keyfini Yaşayın

Bahçenizde Brunch Keyfini Yaşayın

Yaz davetlerinin kuşkusuz en cazip olanı, güneşin tüm gizemiyle göz kırptığı öğle saatlerine doğru başlayan brunch partileridir. Bahçede taze çiçekler eşliğinde hazırlanan leziz yemekler ve şeffaf pırıltılar saçan sofraların başında aşk, dostluk ve eğlence bir arada.

Punh (20 kişilik)

Malzemeler:
½ litre kayısı suyu, ½ litre şeftali suyu, ½ litre ananas suyu, 1 litre vişne suyu, limon ve portakal dilimleri.

Hazırlanışı:
Tüm meyve suları geniş bir punch kabında bolca karıştırılır. İçine buz atıldıktan sonra limon ve portakal eklenerek servis yapılır.

Havuç ile paketlenmiş biberli mozzarella peyniri

Malzemeler:
2 adet orat kalınlıkta havuç, 200 gr. biberli mozzarella peyniri, kokteyl kürdanları.

Hazırlanışı:
Havuçların kabukları kabak soyacağı ile soyulur ve ince şeritler halinde doğranır. 15 dakika suda bekletilir. Peynir küp şeklinde kesilir ve havuç şeritleri ile sarılır. Kokteyl kürdanları batırılarak servis yapılır.

Baharatlı krem peynirli üçgen sandviçler

Malzemeler:
8 dilim kanepe ekmeği, 100 gr. krem peynir, Mayonez, Taze fesleğen, Rezene otu, Taze çekilmiş karabiber, 2 adet salatalık

Hazırlanışı:
Ekmeklerin kenarlarındaki sert kısım kesildikten sonra üzerlerine mayonez sürülür. Doğranmış taze fesleğenleri karabiber ve rezene krem peynir ile karıştırılır. Karışım ekmeklerin üzerine sürülür. Salatalıklar kabukları soyulmadan, ince ince halka şeklinde doğranır ve baharatlı krem peynir sürülmüş olan kanape ekmeklerinin üzerine tekrar bir kat fesleğenli krem peynir sürülür. Ekmekler üçgen şeklinde kesilir, kenarlarına ince doğrranmış taze fesleğen ve ince kıyılmış salatalık dilimleri batırılarak servis yapılır.
824
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.