Tavuklu Çubuk

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tavuklu Çubuk
Malzemeler
Tavuk göğsü Tereyağı Pul biber Soya sosu Biberiye dalları Kapari Zeytinyağı Tuz Karabiber

Tarif
• Tavuk göğsünü tuzlayın.
• Tavada iki tarafını da iyice kızartın.
• Pişmesine yakın pul biber ve soya sosunu atın.
• Tavuklar soğuyunca, kuşbaşı doğrayın.
• Üzerine biberiye dallarını batırın.
• Zeytinyağı, kapari ve karabiberi karıştırın.
• Tavukların üzerine döküp, servis yapın.


511
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.