Enginarlı Barbunya Salatası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Enginarlı Barbunya Salatası
Malzemeler
• 1 kutu Tamek Haşlanmış Barbunya Konservesi
• 3 tane enginar
• 1 tane kuru soğan
• 1 tane kırmızı biber
• 1 avuç maydanoz
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 1 limon
• Tuz


Tarif
• Enginarları tuzlu ve limonlu suda haşlayın.Süzdükten sonra bir kaba alıp küp küp doğrayın.
• 1 kutu Tamek Haşlanmış Barbunya Konservesini süzün ve enginarların üzerine dökün.
• 1 tane soğanı ve 1 tane kırmızı biberi küp küp, küçük küçük doğrayın.
• 1 avuç maydanoz doğrayın.
• 1 limonu üzerine sıkarak, 1 çay bardağı yağ ile tuzunu da ilave edin.
• Tüm karışımı harmanlayarak salata tabağında servis edin.


1404
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.