Cevizli Kanepe

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Cevizli Kanepe
Malzemeler
1,5 su bardağı ince dövülmüş ceviz içi 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Yarım su bardağı rende eski kaşar veya parmesan peyniri Ayrıca 8-10 adet sandviç ekmeği veya tost ekmeği

Tarif
• Orta boy bir tavanın içinde tereyağını eritip, dövülmüş cevizleri ekleyip, 1-2 dakika kadar kavuralım.
• Ocaktan alıp, içine tuz ve karabiberi serpiştirelim.
• Öte yandan sandviç ekmeklerini ortadan ikiye bölelim veya tost ekmeklerini alalım.
• Üzerlerine yarım çay kaşığı ölçüsünde kavrulmuş cevizleri paylaştıralım.
• En üste de rende peyniri serpiştirelim.
• Bir taraftan 175 dereceye ayarlı fırında 3-4 dakika kadar, peynirler eriyinceye değin tutalım ve sıcak olarak servise sunalım.


554
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.