Mahmure

Yemek

Ramazan

Ramazan Sofrası 4. gün ana yemeği: Sebze Soslu Biftek

Ramazan Sofrası 4. gün ana yemeği: Sebze Soslu Biftek

Düşük kalorili tariflerden, Sebze Soslu Biftek...

Ramazan Sofrası 4. gün ana yemeği: Sebze Soslu Biftek
Malzemeler:

500 gr biftek

1 adet havuç

1 adet kereviz

1 adet kabak

1 adet patates

1 çay bardağı light süt

1 orta boy domates

1 küçük boy kuru soğan

2 yemek kaşığı sıvıyağ

Kekik, tuz, karabiber

Hazırlanışı:

İnce şeritler halinde kesilmiş et, 1 yemek kaşığı sıvıyağ, küp küp doğranmış havuç, kereviz, patates, domates ve kabak ile ince doğranmış soğan, tuz, karabiber ve kekik ile tavada sotelenir. En son süt eklenip blenderdan geçirilir ve kıvamlı sos haline getirilir. Sos etin üstüne dökülüp, servis edilir.
1431
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.