Mahmure

Yemek

Ramazan

Ramazan Sofrası 3.gün başlangıç yemeği: Çerkez Tavuğu

Ramazan Sofrası 3.gün başlangıç yemeği: Çerkez Tavuğu

Çok çabuk hazırlayabileceğiniz bir tarif, Kolay Çerkez Tavuğu...

Ramazan Sofrası 3.gün başlangıç yemeği: Çerkez Tavuğu
Malzemeler:

4 - 5 dilim tost ekmeği

Kıvam verecek kadar Süt

Tuz

1 tutam beyaz biber

Az kırmızı toz biber

1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi

300 gr. haşlanmış didiklenmiş tavuk

Hazırlanışı:

Ekmekleri elinizle parçalayarak tencereye atın. Üzerine yeteri miktarda süt ekleyin. Tuz, beyaz biber, çok az kırmızı biber ekleyin ve yoğurun. Ardından ince çekilmiş cevizi ekleyin ve yoğurmaya devam edin. Haşlanmış didilmiş tavukları ekleyin ve iyice yedirene kadar yoğurun. Kıvam vermek için süt ekleyebilirsiniz. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.
2040
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.