Yemek

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu

Güzel bir sebze yemeği, Semizotu...

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu
Semizotu

Malzemeler:

1 adet soğan

½ su bardağı sıvı yağ

1 bağ yıkanmış semizotu

3 adet domates

1 tutam tuz

1 tutam toz tavuk bulyon

½ su bardağı pirinç

Hazırlanışı:

Soğanları ince ince doğrayın. Tencerede kızdırdığınız yağa atarak kavurun. Pririnci ekleyerek karıştırın. Ardından semizotunu atın ve iyice karıştırın. Domatesleri küp küp doğrayın ve tencereye atarak harmanlayın. 1 tutam tuz, toz tavuk bulyon atın. Yaklaşık 10 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise
hazır.


Yayın tarihi: 26.08.2011
1459
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.