Mahmure

Yemek

Ramazan

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu

Güzel bir sebze yemeği, Semizotu...

Ramazan Sofrası 26. gün tarifi: Semizotu
Semizotu

Malzemeler:

1 adet soğan

½ su bardağı sıvı yağ

1 bağ yıkanmış semizotu

3 adet domates

1 tutam tuz

1 tutam toz tavuk bulyon

½ su bardağı pirinç

Hazırlanışı:

Soğanları ince ince doğrayın. Tencerede kızdırdığınız yağa atarak kavurun. Pririnci ekleyerek karıştırın. Ardından semizotunu atın ve iyice karıştırın. Domatesleri küp küp doğrayın ve tencereye atarak harmanlayın. 1 tutam tuz, toz tavuk bulyon atın. Yaklaşık 10 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise
hazır.


1317
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.