Mahmure

Yemek

Ramazan

Ramazan Sofrası 16. gün tatlısı: Kabak Tatlısı

Ramazan Sofrası 16. gün tatlısı: Kabak Tatlısı

Tatlı düşkünlerine lezzetli bir tarif, Kabak Tatlısı...

Ramazan Sofrası 16. gün tatlısı: Kabak Tatlısı
Malzemeler:

2 kg. bal kabağı

2,5 su bardağı şeker

1 su bardağı ceviz veya fındık

içi

Hazırlanışı:

Kabağın iç ve dış kısımlarında bulunan sert bölümlerini ayırın. Hazırladığınız kabakları iyice yıkayın. Ardından bir kaba dizerek üzerine toz şeker ve su ekleyin. Üzerini folyoyla kaplayarak orta ateşte pişirin. Ceviz veya fındık içiyle süsleyin. Kabak Tatlımız servise hazır. Afiyet olsun.
1346
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.