Mahmure

Yemek

Ramazan

Ramazan Sofrası 15.gün yemeği: Dana Etli Fajita

Ramazan Sofrası 15.gün yemeği: Dana Etli Fajita

Güzel bir Meksika yemeği, Dana Etli Fajita...

Ramazan Sofrası 15.gün yemeği: Dana Etli Fajita
Malzemeler:

250 gr. Dana Bonfile

1 orta boy soğan

1 kırmızı çarliston biber

1 yeşil çarliston biber

Sıvı yağ

Baharat çeşni

Tortilla ekmeği

Hazırlanışı:

Zeytinyağı, tane karabiber, dağ kekiği gibi baharatlarla marine ettiğimiz eti ızgaraya alın. Soğan ve biberleri jülyen olarak doğrayarak tavaya atın, iyice soteleyin. Eti ızgaradan atın ve jülyen olarak doğrayın. Damak tadınıza uygun baharat karışımını ekleyin. İyice harmanladığınız malzemelere eti ekleyin. Önceden kızdırdığınız döküm kaba yemeği alarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
2049
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.