Mahmure

Yemek

Pratik Bilgiler

Eti Çabuk Pişirmek İçin

Eti Çabuk Pişirmek İçin

Etin çabuk pişmesi için sirkeye ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz?

Güncellenme tarihi: 12.04.2013
et

En zor pişen, sizi mutfağa uzun süre zincirleyen yemekler kuşkusuz etli yemeklerdir. Bunun sebebi de etin çok uzun zamanda pişmesidir. Etin pişmesini hızlandırmak aslında zor da değil.

Etli yemeklerinizin daha çabuk pişmesini sağlayacak püf nokta tencerenin içine biraz sirke katmaktır. Böylece yemeğiniz hem daha çabuk pişecek hem de daha lezzetli olacaktır.

Ayrıca etlerinizin ve et yemekleriniz pişerken tencereye bir parça ekmek atmanız da etin daha hızlı pişmesini sağlayacaktır.

36315
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.