Yemek

Balık yaparken

Balık yaparken

Balık yaparken dikkat edeceğiniz püf noktası

Güncellenme tarihi:
balık

Kızartmadan önce çoğumuz balıkları şöyle güzelce bir una bularız. Un balıkların lezzetini arttırır ve altın gibi kızarmasını sağlar. Balık kızatmayı zevk haline getirmiş kişiler vardır ki onlar balıkları sadece una degil, un ile birliikte yumurtaya da bularalar. Peki bu bulama işlemini kolaylaştırmanın yolunu biliyor musunuz?

İşin püf noktası balıklarınızı yıkadıktan sonra ve kızartmadan önce un ve yumurtaya bulayın. Böylelikle un ve yumurta balıklarınıza daha iyi yapışacaktır.

Yayın tarihi: 27.08.2003
2788
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.