Yiğit Karaahmet yazıyor: Sevişme sesleri

Aylin Aslım’ın olay yaratan ve davasının peşini bırakmayan komşusundan sonra bir komşu vakası da Çiğdem Kayalı’nın apartmanından geldi. Bu seferki çok bam teline bir konu ama. Biraz özel, biraz ayıp, biraz da bıçak sırtı...

Haberin Devamı

Şöyle ki Kayalı’nın alt katında oturan komşusu ilk olarak topuk tıkırtılarından kafayı yemiş. Sonrada esas olarak Kayalı ve sevgilisinin aşırı yüksek sesli sevişmesinden rahatsızmış.

Artık nasıl sevişiyorlarsa ve ‘o nasıl bir şeyse’ Kayalı mahalleyi inletti herhalde.

E peki ne olmuş yani?

Türklerin komşularının mutluluklarıyla ilgili bir sorunları var bence. Dikkat ederseniz sadece müzik sesi, kahkaha sesi, konuşma sesi ve sevişme sesi olduğu zaman şikayet ediyorlar. Bazı komşular polis çağırmayı bu anlamda bir hobi haline getirdi. Mutsuz küçük hayatlarını renklendirecek tek konu polis çağırma hobileri. Bir arkadaşımın belalı bir komşusu vardı, gak deyince polis, guk deyince zabıtayı dayardı kapıya. Polisin her geldiği an kadın saçlarını taramış, takılarını takmış ve şık bir kıyafet giymiş olarak onları karışılmaya çıkardı. Tüm gün yemek-temizlik maratonunun en heyecanlı anı bu olsa gerek, gece yarısı çağrılan polis. En sevdiğim hobiler arasında ahşap boyamadan sonra ikinci sırada.

Haberin Devamı

Sevişmek en hayvani, en içgüdüsel eylemlerden biri: Ve kimse kusura bakmasın sevişirken komşum rahatsız olur diye sesimi falan kesemeyeceğim. O an konsantre olmam gereken başka şeyler var, ses bölümünü es geçmekten yanayım.

Üstelik insanların bundan neden rahatsız olduğunu da anlamıyorum bir türlü. Komşun sevişiyor işte ne var bunda? Duygularını engellemiyor, mutlu bir seks hayatı var, orgazm oluyor, eşi ya da sevgilisi hala onu arzuluyor... Neden yani? Çok rahatsız oluyorsan sen de seviş. Sen de iki katı ses çıkar.
Üstelik alttan sopayla vurmak, üst katta tepinmek, duvar yumruklamak falan daha çirkin şeyler değil mi? Hiç medeni değil, kibarca uyarmayı da bilmiyorlar. İlla bir şeyi tepecekler. Çok ayıp, sevişme sesinden daha da ayıp.

Dediğim gibi bu komşularımızın mutluluğuna tahammül edememekle ilgili. Siz hiç komşusu ağladığı için polis çağıran birini duydunuz mu? Çağırmazlar ‘Yazık bir derdi var ağlıyor’ derler. Sabaha kadar ağlamaktan böğür herkes sessizce yorganını başına çeker, sabır gösterir.

Haberin Devamı

E peki ya mutluluk? Ya orgazm? Ona neden tahammül göstermiyorsun?

O yüzden haset etme ne olur, seviş senin de olur.

Yazarın Tüm Yazıları