Yiğit Karaahmet haftanın en çok konuşulanlarını yazıyor

Yiğit Karaahmet bu hafta magazin dünyasından ses getiren konuları kendi üslubuyla yorumluyor.

Haberin Devamı

Tahammül sınırı olmayan çiftler: David Beckham ve Victoria’nın yerli şubesi Demet Akalın ve Okan Kurt ikilisi bu sefer de Emirgan Sütiş’i birbirine kattı. Beckham ve Victoria dedik ama umarım küçük enişte David Beckham hakkında çıkan son dedikoduları üzerine alınıp köpürmez.

İkisi de çok iyiler, çok tatlılar ama biraz şöhretle ilgili küçük bir problem yaşıyorlar galiba. Birinci Emirgan muharebesi çiftimizin, iki garsonun işine son verdirmesiyle bitti. Demet Akalın bu ülkenin en ünlü kadın şarkıcısı şu anda. Elbette onu seveni, sevmeyeni, nefret edeni, dedikodusunu yapanı olacak. Olmaması bir sorun teşkil ederdi zaten. O yüzden artık bıraksın bu hakkında konuşan insanları kovdurmayı, tutuklatmayı, çemkirmeyi... Ne gerek var yani? Duyma geç. Sadece alkış seslerini duy, başarı haykırışlarını tak, para makinesinin sesini say. Gerisinden sana ne?

Haberin Devamı

İkinci Arto muharebesi: Yine aynı çift, bu sefer karşılarında artık herhangi bir sempatisi ya da konusu kalmamış Arto. Ve yine aynı muhattap olma hatası. Arto’yu da mahfetme tehditleri etmişler. Yine aynı şeyi söylüyorum: ne gerek var? Bu olayı aşırı dallandırıp budaklandıracağı kesin olan Arto, tabii ki şovun kendine ait olan kısmını oynamaktan çekinmiyor.Mahkemeden koruma talep etmiş. Sanırsın koca dayağından kaçıyor. Bırakalım da emniyet yetkilileri bu koruma kozlarını şiddet gören kadınlara kullansınlar. Gördüğümüz kadarıyla Arto ne kadın ne de resmi olarak bir şiddet görmüş. Ne de Okan Kurt’un onu öldüreceği var. Gereksiz bir hassasiyet ve rol çalma çabası.

Dizi ayrılışları: Türk televizyon tarihinde herhangi bir dizi Leyla ile Mecnun kadar kadın oyuncu tüketmedi herhalde. Bu diziye de Leyla dayanmıyor anacığım. İlk Leyla rol arkadaşı tarafınnan sarsıldığı için ayrıldı. Yerine iki ayrı Leyla aldılar, onlar da bu sezonu göremiyor. Ne de olsa absürd komediye her türlü Leyla ha gayret yok ediliyor. Mecnun ise sabit bir milim bile kıpırdamadı. Bu diziyle ilgili şunu düşünüyorum: Acaba Mecnun gay mi dersiniz? Hiçbir Leyla’yla başarıya ulaşamıyor, bari şansını diğer bir Mecun’la denesin. Mecnun ile Mecnun. Bir çöl hikayesi!

Haberin Devamı

Bir kır düğünü: Hande Ataizi 8 Eylül’de Şile’de bir kır düğünüyle evleniyor. Ve düğün dekorasyonu için 9 ton eşya otelin bahçeine taşınıyormuş. Yıllardır evlenmeyi bekleyen Handeciğime de bu yakışırdı. O kadar bekledi, biriktirdi tabiki çeyizi dokuz ton olacak. Ne sandınız? Madonna sahnesi bile bunun herhalde yarısı kadar eşyayla hazırlanmıştır. Türk televiyonlarının evlilik kraliçesinin de farkı bu olsa gerek. O düğüne gitmeli, dokuz ton eşyayı tek tek envantere kaydetmeli. Şimdiden mutluluklar!

 

Yazan: Yiğit Karaahmet

Yazarın Tüm Yazıları