Bandırmaspor hedefine ulaştı

Royal Hastanesi Bandırmaspor, bu sezon çıktığı TFF 1. Lig’i 42 puanla 11. sırada bitirerek bu ligde kalıcı olacağını kanıtladı. Yeni sezonda 7 takımın geleceği 1. Lig’de bordo beyazlı takım, daha iyi bir bütçeye sahip olması gerekiyor.

Haberin Devamı

Royal Hastanesi Bandırmaspor, 2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele ederken, ligi 11. sırada tamamlayarak ligin başında belirlediği “açık ara ligde kalmak” hedefine ulaştı.
Son maçlarda puan kaybı yaşamasa belki de Bandırmaspor’u play- off oynarken de görecektik ama olmadı. Önümüzdeki sezonda Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez ve ekibi Bandırmaspor’un 1. Lig’de kalıcı olması için çalışmalarına devam edecek.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DAHA ÇEKİŞMELİ GEÇECEK
BANDIRMASPOR’A CİDDİ BÜTÇE GEREKİYOR

Burada hem takımı hem yönetimi bekleyen en önemli tehlike Süper Lig ve TFF 2 Lig’den gelen toplam 7 takımın 1. Lig’de mücadele edecek olması. Kısacası 2021-2022 sezonu geçen sezondan çok daha çekişmeli olacak. Teknik Direktör Metin Diyadin ile anlaşan Bandırmaspor’un önümüzdeki sezon mücadele eden, genç ve tecrübeli oyuncu dengesini oluşturması çok önemli. Bunun yapabilmek içinde önce bütçe gerekiyor.

Haberin Devamı

İŞ BANDIRMA İŞ DÜNYASINA DÜŞÜYOR
BAŞKAN ESKİSİ KADAR DESTEKTE BULANAMAYACAK

Başkan Onur Göçmez ve ekibi bugüne kadar Bandırmaspor’a ciddi destekler sağladı. Ancak ekonomik yük belirli kişilerin üzerinde olunca onların yorulduğuna tanık olduk. Kamuoyunda kulübe her para lazım olduğunda da “Onur Göçmez halleder” anlayışı hâkimdi. Bugüne kadar Onur Göçmez halletti peki ya bundan sonra ne olacak? Göçmez eskisi kadar ekonomik destekte bulunamayacağını birkaç kez dile getirdi. Dolayısıyla Bandırma iş dünyasının da ekonomik destek vermesi gerekli. Düşünsenize Bandırma’da bugüne kadar Bandırmaspor’a bir kez bile destek olmamış birçok önemli firma var.

3 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALANDI
PARAN YOKSA ALTYAPIYA ÖNEM VERMELİSİN

Bugün birçok kulüp ekonomik zorluklarla baş etmeye çalışırken bir yandan da taraftarın başarı taleplerini karşılamaya çalışıyor. Ne yazık ki endüstriyel futbolda para yoksa başarı da yok. Bunu çözmenin tek yolu ise altyapıya önem vermek... Geçtiğimiz sezonda Bandırmaspor üç altyapı oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzalayarak önemli bir adım attı ve bu 3 genci son maçlarda izleme fırsatı bulduk. Her biri gelecek vadediyor. 16-18-19 yaşındaki bu genç futbolcularla Metin hoca yakından ilgilenirse onlardaki değeri ortaya çıkaracaktır. 3 gencin başarısı yalnızca kendileri ya da Bandırmaspor için değil, gelecek nesillere hatta sokak aralarında futbol oynayan çocuklara örnek olacak.

Haberin Devamı

KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ OLDU
TARAFTARSIZ MAÇLAR SKORA DA YANSIDI

Bandırmaspor geçtiğimiz sezon ilginç maçlara imza attı. Hedefi olan takımları deplasmanda yenebilen Bandırmaspor, ilginçtir ki kendisinden çok daha güçsüz takımlara puanlar kaybetti. Burada bir konsantrasyon bozukluğu olduğunu söylemek mümkün. Bu gibi hatalara 2021-2022 sezonunda yer yok. Önümüzdeki sezon her maç zorlu ve önümüzdeki sezon Bandırmaspor’un bu ligde kalıcı olduğunu göstermesi gerekli. Koronavirüs salgını nedeniyle takım taraftarından da uzak kaldı. Önümüzdeki sezon Bandırmaspor taraftarı tribünleri doldurarak TFF 1. Lige ayrı bir renk katacaktır. Bandırmaspor taraftarı bugüne kadar hep 12. oyuncu oldu ve önümüzdeki sezon onları da görmek istiyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları