Sağlık Fışkıran Instagram Hesapları

Hepimiz hayatımızın çoğu aşamasında motivasyona ihtiyaç duyarız. Çünkü gerçekten motivasyon davranışlarımızı etkileyen önemli bir güçtür, hedefe ve amaca doğru bizi iter, teşvik eder. Üstelik bir kalıbı ya da kuralı da yoktur, kişiseldir.

Haberin Devamı

Herkesin kendince farklı motivasyon kaynakları vardır; inanç, ödül, para, iltifat, değişim ya da bir kitap, film, bir video… Benim sağlıklı yaşama merakımda en büyük motivasyon kaynağım rengarenk sağlık fışkıran instagram hesapları olmuştur. İnstagramı her açtığımda önüme düşen o lezzetli tabakları gördükçe beslenme düzenimi sorgular, planlar ve harekete geçerim.

Takip ettiklerimden kimisi beslenme uzmanı, kimisi öğrenci, kimisi de bir anne.. Hepsinin ortak noktası ise sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeleri, araştırmaları ve üretmeleri. Bu hesaplara girdiğimde kolay kolay çıkamıyorum. Mutlaka kenara bir not, bir ekran görüntüsü ya da bir tarif alıyorum. Hiç bilmediğim bir bilgiyi öğrenmek, sağlıklı malzemelerle de enfes yemekler yapılabileceğini keşfetmek, nefis görünen bir tarifi denemek beni inanılmaz motive ediyor.

Haberin Devamı

O yüzden sizinle de bu hesapların birkaçını paylaşmak istedim. Belki bir göz atarsınız, benim kadar etkiler mi bilmiyorum ama belki ufaktan sağlıklı beslenme için kamçılar :)

Bu arada bu hesapların hepsi yabancı, ama mutlaka Türk hesapları da yazacağım :) 

instagram.com/livegreenhealthy

Instagram dünyasının en meşhur sağlıklı beslenme hesaplarından birisi. Bu müthiş sağlıklı yemeklerin tariflerini postların altında bulabilirsiniz.

instagram.com/livingthehealthychoice

Sağlıklı beslenmeye merakının dışında iyi bir yemek fotoğrafçısı olan Pauline, instagram hesabında ağız sulandırıp tariflerini de kendi internet sitesinde aşamalı olarak anlatıyor.

Sağlık Fışkıran Instagram Hesapları

instagram.com/healthyalways

Hesabın sahibi Yeni Zelanda’da yaşayan bir beslenme uzmanı. Paylaştığı tarifler ise oldukça sağlıklı, iştah açıcı ve pratik.

instagram.com/happyskinkitchen

Güzel, sağlıklı bir cildin sırrının tabaktan geçtiğini savunan iştah açan instagram hesabı. Kesinlikle katılıyor ve imrenerek takip ediyoruz.

instagram.com/healthyluxe

Hesabın sahibi bir diyetisyen ve sayfası da birbirinden değerli bilgi ve tariflerle dolu.

Haberin Devamı

Sağlık Fışkıran Instagram Hesapları

instagram.com/thedelicious

Kocaman lezzetli tabakları, renk cümbüşü fotoğraflarıyla gözünüze hitap eden bir hesap. Bu hesapta tarif yok, sadece lezzetli yiyeceklerin/tabakların müthiş fotoğrafları var. İnstagram’da önüme birden bu tabakların karşıma çıkmasına bayılıyorum.

Sizin de takip ettiğiniz ilham veren hesaplar varsa benimle paylaşabilirisiniz :) 

gcavdarci@hurriyet.com.tr

instagram.com/gulcincavdarci

Yazarın Tüm Yazıları