Yeni yıla, ilk yeniayın güzel etkileriyle başlıyoruz

Oğlak burcunda yılın ilk yeniayı meydana geliyor. Güzel etkilere sahip yeniayda hayatımıza yeni hedefler, yeni kurallar, yeni amaçlar belirlerken tüm bunları özgürlük alanları açıp kendi kendimize yapacağız. Aslanlar sürprizli iş teklifleri alırken Balıklar dostlarıyla para kazanabilecekleri fırsatları değerlendirecek. Boğalar eğitim, Yengeçlerse ilişkiler alanında yeni adımlara hazır olsun.

Haberin Devamı

Yılın ilk yeniayı 11 Ocak’ta, Oğlak burcunda meydana gelecek. 5 gün önceden görmeye başladığımız etkisi toplam 10 gün sürecek. Bu yeniaya Uranüs’ün destekleyici; hayata geliş amaçlarını temsil eden Ay düğümlerininse stresli bir etkileşimi olacak. Bakalım bu durum günlük hayatı ve burçları nasıl etkileyecek?

YANILGIYA DÜŞMEYİN

Bugün Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. 23.20 itibariyle de boşlukta olacak. Ayrıca Merkür ile Neptün arasında kare açı oluşacak, etki süresi 3 gün. Düşüncelerimizi net ifade etmek zorlaşabilir. Yanlış anlaşılmaya ve yanılgılara düşmemek için ekstra dikkat harcamak gerekebilir. Dalgın ve dikkatsiz hareket edersek kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksek, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okumalıyız. Anlatılan, vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Banka hesaplarımızda karışıklıklar çıkabilir; şifrelerimiz kontrolümüz dışında değiştirilebilir. Önemli imzaları birkaç gün beklemekte yarar var.

Haberin Devamı

YENİ ŞEYLER ZAMANI

Yarın Ay 0.08 itibariyle Yay burcuna geçecek. Güneş ile Uranüs arasında üçgen açı oluşuyor. Etki süresi 3 gün. Hayatımızda radikal değişiklikler yapmak için çok güçlü istek duyabilir; ani kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Yeni deneyimlere ve yeni maceralara açık ve hevesliyiz. Rutinin dışına çıkmak, yeni şeyler denemek için harika zamanlar. Farklı ve sıradışı insanlarla bir araya gelebiliriz. Dijital işler ve projeler için de harika bir zaman. Yaşamımızda özgürleşmek istediğimiz hangi alan varsa ona yönelebiliriz. Bu dönemde beklenmedik olaylar, fırsatlar ve sürprizlerle karşılaşma
olasılığı artar. Rahatlıkla risk alabiliriz.

PES ETMEK YOK!

Salı Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. 21.33 itibariyle boşlukta olacak. Mars ile Satürn arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Çalışkanlık, disiplin ve kararlılıkla ilgili bu açı, hedeflerimize ulaşmak için gereken enerjiyi bulmamıza da yardımcı olabilir. Plan yapın ve uygulayın. Disiplinli ve sorumlu olun. Zorluklarla karşılaştığınızda pes etmeyin. Sabırlı olun. Başkalarının yardımını isteyin. İnşaat işlerine başlamak için uygun bir dönem. Verilmesi zor gibi görünen kararlar verilip harekete geçilebilir. Bu aralar başlayacak olan ilişkiler yavaş, temkinli ama sağlam ilerleyebilir.

Haberin Devamı

Yeni yıla, ilk yeniayın güzel etkileriyle başlıyoruz

ANLAYIŞLI OLABİLİRİZ

Çarşamba günü Ay 4.33 itibariyle Oğlak burcuna geçecek. Venüs ile Şiron arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. İlişkiler veya özdeğer duygusuyla ilgili önemli farkındalıklar kazanabiliriz. İkili ilişkilerde ister istemez çok daha duyarlı olacağız. Eğer yalnızsak iyileştirici etkisi olan kişilere çekilebiliriz. Bu açı, ilişkilerimizde daha anlayışlı ve şefkatli olmamıza destek verebilir. Ayrıca yaratıcılığımızı geliştirmeye yardımcıdır.

YATIRIM YAPILABİLİR

Perşembe Oğlak burcunun 20’nci derecesinde yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Uranüs’ün güzel, Ay düğümlerininse sert etkileşimi olacak. Etki süresi +/-5 gün. Oğlak burcunda yeniay, kariyer, hedefler ve sorumluluklarla ilgilidir. Kariyerimizde bir başlangıç için daha fazla çaba sarf etme eğiliminde olabiliriz. Uranüs desteğiyle kariyerle ilgili özgürleştirici adımlar atabilir, radikal değişiklikler yapabilir, risk alabilir ve yatırım yapabiliriz. Ay düğümlerinin sert etkileşimi nedeniyle ilişki yönetimi konusunda sınavdan geçtiğimizi düşünebiliriz. Ne çok bencil olmalı ne de aksi; dengeyi yakalamalıyız. 

Haberin Devamı

CESUR VE GİRİŞİMCİYİZ

Cuma günü Ay 5.31 ile 6.01 arasında boşlukta, akabinde Kova burcuna geçecek. Mars ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak ve etki süresi 3 gün. İnançlar, felsefi konular üzerine tartışmalar yapılabilir. Spora başlamak için idealdir. Maceracı işlere girişmek, risk almak için uygundur. Alım-satım işlerini bugünlerde halledebiliriz. Cesaretimiz yerinde, her zor durumun üstesinden gelebiliriz. Fiziksel uğraş gerektiren işlerin altından rahatlıkla kalkabiliriz. Rekabetten keyif alabiliriz. Ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılı her türlü iş için de uygun. Bu durum eylemlere başarı, ticari görüşmelere şans getirir. Gelecekle ilgili olumlu planlar yapmaya başlayabiliriz.

Haberin Devamı

KARAR ALMAYIN, DİNLENİN

13 Ocak Cumartesi Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Saat 12.57 itibariyle boşlukta olacak ve ertesi gün 6.28’e kadar boşlukta kalacak. Ay boşluktayken enerji değişir, bu nedenle bazı kararlar almak veya büyük adımlar atmak zor olabilir. İyice düşünmek ve aceleci olmamak önemlidir. Mevcut projelere odaklanmak ve gelecekteki adımları planlamak daha iyidir. İletişimde yanlış anlaşılma ve eksik bilgilerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Rutin işler, ev düzeni ve yeniden değerlendirme çalışmaları için uygun zaman. Dinlenin, meditasyon yapın, kendinize zaman ayırın. İç huzurumuzu ve dengemizi korumak için bu dönemi değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Yeni yıla, ilk yeniayın güzel etkileriyle başlıyoruz

11 OCAK YENİAYI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Maddi konularda sürprizler

Bu yeniayda iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Yeni adımlar atmaya ve yeni başlangıçlara hevesli olabilirsiniz. Uranüs etkisiyle maddi konularda sürprizli, beklenmedik ve ani olumlu gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz. Sürpriz kazanç durumları, zamlarve ekstra kazançlar da söz konusu olabilir.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Hayatınızda özgürlük alanları açın

Yurtdışı, eğitim, yabancılar, hukuki işler, yayıncılıkla ilgili konularda yeni adımlar atmaya hatta belki bu konularda birtakım sorumluluklar almaya başlayacaksınız. Yeniaya burcunuzda seyahat eden Uranüs’ün yapacağı güzel açıyla hayatınızda özgürlük alanları açmak çok daha kolay olacaktır. Yurtdışı ve eğitimle ilgili sürpriz bekleyebilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Psikolojik destek alabilirsiniz

Bu yeniay; krediler, bankacılık işlemleri, faizler, primler, borçlar, nafaka, burs, sponsorluk, partnerinizin finansal konuları üzerinde etkili olacak. Bu konularda kendinize çekidüzen verebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Psikolojik olarak sizi zora sokan, yoran koşullardan kurtulabilir, destek alabilir, ruhsal açıdan özgürleşebilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Arkadaştan çöpçatanlık yardımı...

İlişkilerde ve ortaklıklarda sürpriz ve ani gelişmelere hazır olun. Özellikle dostlarınız, arkadaşlarınızdan beklemediğiniz destekler alabilirsiniz. Mevcut ilişki, evlilik ve ortaklıklarda sorunları halletmek için destekleyici bir zaman. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla ortak iş projeleri gündeme gelebilir. Yakın bir arkadaşınız çöpçatanlık yapabilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeni bir patili dost edinebilirsiniz

İş ve çalışma koşullarınızda olumlu değişimlere hazır olun. Yeni iş projeleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Sürpriz iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Günlük temponuz yoğun seyredecek, rutinlerinize çekidüzen vermeniz gerekebilir. İşinizle ilgili yatırım yapabilir, yeni eleman alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir patili dost edinebilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Gündeminiz hamilelikse yüzünüz gülecek

Yeniay yalnız olanlar için heyecan verici flörtlere işaret edebilir. Maddi riskler alarak kazançlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili güzel gelişmelere hazır olun. Hamilelikle ilgili gündemi olanlar, bu yeniay zamanı yüzünüzü gülümsetecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni hobilere de yaşamınızda yer açın.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ev almak ya da satmak için uygun

Ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda sorumluluklar artarken bu alanlarda değişime doğru gidebilirsiniz. Özellikle ev almak veya satmak için ideal zaman olabilir. Miras, nafaka, sponsorluk gibi konulardan yana da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz için yeni dijital- elektronik aletler alabilir ya da güvenlikle ilgili konulara eğilebilirsiniz.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Yakın çevreden bir flörtleşme yaşanabilir

Oldukça dikkat çekici fikirlerle zihniniz dolup taşabilir. Bu yeniay size sürpriz işbirlikleri, ortaklıkların da yolunu açabilir ya da küçük bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız yakın çevrenizden birileri size ilgi duyabilir, ufaktan flörtleşmelerin yolu da açılabilir. Yeni eğitimlere başlamak için harika bir yeniay.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Daha çok çalışmanız gerekebilir

Finansal konularda heyecan verici, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yatırım yapmak, maddi konularda riskler almak için uygun bir dönem. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir ve her zamankinden fazla çalışmanız gerekebilir. Ama bu çalışma hali size mutluluk verecektir. Finansal açıdan da kendinize çekidüzen verebilir, biraz kurallar koyabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Reform yapmaya ve risk almaya yatkınsınız

Hayatınızda uzun süredir istediğiniz değişimleri yapmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz. Hatta heyecan verici aşk kaçamakları da söz konusu. Tarzınızda değişikliklere gidebilir, risk alabilirsiniz. Aslında bu yeniay zamanı hayatınızın birçok alanında reformlar yapmaya ve risk almaya çok daha yatkın olacaksınız.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Dedikodu malzemesi olabilirsiniz

Kabuğunuza çekilmek, kendinizi dinlemek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizden beklenmedik, olumlu destekler görebilir, gayrimenkulle ilgili konularda heyecan verici güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem biraz dedikodu malzemesi yapılabilirsiniz. İnsanların arkanızdan konuştuklarına şahit olabilirsiniz.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Dijital yatırımlar ve fikirler gündemde

Sosyalleşeceğiniz, dostlarla bir araya geleceğiniz bir yeniay olacak. Belki de dostlarınızla birlikte para kazanabileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz. Yakın çevrenizden özellikle çok güzel destekler alabilirsiniz. Dijital işlerle ilgili yatırımlar, fikirler gündeme gelebilir. Beklenmedik sürpriz seyahatler, eğitimler, seminerler de söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları