İsyanlarla dolu bir yeniay

Bu hafta gümbür gümbür bir yeniay geliyor! Kova burcunda ama işin içinde Uranüs var. Sabrımız az, sürprizlerin nereden geleceği belli değil, skandalları ve şokları içinde barındırıyor… Hem Kova hem Uranüs birleşince içimizdeki küçük asi uyanacakmış gibi duruyor.

Haberin Devamı

Gönül ister ki hep güzel şeyler yazalım, iyi haberler verelim ama gökyüzünde her zaman tatlı tatlı görünümler olmuyor. 10 Şubat’taki yeniay hepimizi asileştirebilir, skandallarla sarsılıp bizi şoke edecek gelişmelerin içinde olabiliriz. Kova burcunun 20’nci derecesinde gerçekleşecek yeniayın 5 gün önceden başlayan etkisi 10 gün sürecek. Bakalım bu haftanın gün gün tüyoları nasıl…

TRAVMALARI ANLAMAK

Bugün Ay 6.23 ile 9.27 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. Güneş ile Şiron arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün.

İçsel yaraları iyileştirme fırsatları ortaya çıkabilir. Geçmişte yaşanan acılar ve travmaları anlama, kabul etme şansı bulabiliriz. Başkalarının acılarına daha hassas tepki verme eğiliminde olabiliriz. Yaratıcılığımızı daha iyi kullanma fırsatı da bulabiliriz. Bu açılar öğrenme ve büyümeyi teşvik eder.

Haberin Devamı

SOSYAL HAYATTA HAREKET

Yarın Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Merkür, Kova burcuna geçecek ve 23 Şubat’a kadar seyahat edecek. Merkür, Kova burcunda seyahat ederken teknoloji daha çok ilgimizi çekmeye başlar, bilimsel gelişmeleri yakından takip eder, toplumsal konularda fikrimizi ifade etmek isteriz. Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak için de güzel bir dönemdir. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenir. Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Sosyal ağlar aracılığıyla kendimizi tanıtma ve yeni bağlar kurma arzusu duyarız ve bunları  gerçekleştirebilecek enerjimiz de olur.

YIKILSIN KURALLAR!

Salı günü Ay 8.04 ile 15.08 arasında Yay burcunda boşlukta olacak, ardından Oğlak burcuna geçecek. Güneş ile Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Bu durum otorite figürleriyle çatışmaya işaret eder; kuralları yıkmak, asice davranmak isteyebiliriz. Hayatımızda radikal değişiklikler yapmak için çok güçlü istek duyabilir, ani kararlar almaya eğilimli oluruz. Fakat bu kararlar için hiç uygun değil gökyüzü. Öfke patlamalarına karşı dikkatli olun; kontrolsüz, orantısız tepkiler vermeyin, sakin olun. Yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz hangi alan varsa, o alanlara yönelebilirsiniz ama ne yapacaksanız, sakince yapın. Kalp spazmlarında artışlar meydana gelebilir. Tahammül edemediğiniz ortamlardan kibarca ve hızla uzaklaşmanızı öneririm.

Haberin Devamı

İsyanlarla dolu bir yeniay

YARATICI ENERJİ YÜKSEK

Çarşamba Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Mars ile Neptün arasında destekleyici bir görünüm olacak. Etki süresi 3 gün. Yakın çevremizdeki kişilerin ihtiyaçlarına karşı oldukça hassas ve özenli olabiliriz. Yoga ve meditasyon gibi aktivitelerden yararlanabiliriz. Su ve denizle ilgili konulara yönelebiliriz. Sinema, fotoğrafçılık ve sahneyle ilgili çalışmalar yapabiliriz. Bugün spora başlamak için de ideal. Derneklerde aktif görev almak, destek bekleyen kişilere yardım etmek için de harika bir zaman. Yaratıcı enerjimiz yükselebilir. 

SINIRLARI AŞABİLİRİZ

Perşembe günü Ay 10.51 ile 16.59 arasında Oğlak burcunda boşlukta olacak, ardından Kova burcuna geçecek. Venüs ile Uranüs arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Eğer yalnızsanız sıradışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Partneriniz varsa daha önce denemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Bu dönem çapkınlık oranı artabilir, lişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Sınırlarınızı ve kurallarınızı aşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ŞANS VE FIRSATLAR

Cuma Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Merkür ile Jüpiter arasında kare açı olacak. Etki süresi 3 gün. Pireyi deve yapabiliriz, tepki verirken abartmamaya özen göstermeli. Bu açının etkisiyle fazlaca iyimser davranabiliriz. Unutkan olmaya eğilimli olabiliriz. Evden çıkmadan önce çanta, anahtar, telefon, cüzdan hepsini kontrol ederek çıkın. Yapılması gerekenler beklerken canımız dinlenmek isteyebilir. Jüpiter şans ve fırsatlarla ilgili olduğundan, güzel fırsatlar karşımıza çıkabilir fakat açgözlü ya da aşırı özgüvenli davranmak kayıplara neden olabilir. Bu transit işle ilgili şans ve fırsatlar için verimli.

AŞIRI İNATÇI OLMAYIN

Haberin Devamı

10 Şubat Cumartesi 20 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Uranüs’ün sert etkisi olacak ve süresi 10 gün. Grup çalışmalarına katılma veya toplumsal projelere dahil olma isteğimiz artabilir. Bağımsızlık arzumuzu güçlendirebilir. Kendi yolumuzu belirleme ve sıradışı kararlar alma isteğimiz yükselebilir. Teknolojik gelişmelerle ilgilenme veya yeni teknolojilere adapte olma şansı bulabiliriz. Yeni arkadaşlıklar kurma veya mevcut arkadaşlıkları güçlendirme fırsatı olabilir. Uranüs’ün sert etkisiyle de içimizdeki küçük isyankâr uyanabilir. Finansal konularda dürtüsel kararlar vermemek gerek. Aşırı inatçılık ve her şeyi ben bilirim tavrı ilişkilerimize kötü yansıyabilir. Sürpriz, beklenmedik, şoke edici durumlar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

İsyanlarla dolu bir yeniay

KOVA BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK URANÜSYEN YENİAYIN BURÇLARA ETKİLERİ

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Maddiyat, aşk, dostluk üçgeni biraz karışıyor

Arkadaşlarınızdan girişimleriniz için destek görebileceksiniz. Yalnız olası gerginliklere karşı dikkatli olun. Hayatınızın sosyal alanında devrimler yaratabilirsiniz. Bir arkadaşınızla aranız açılabilir, kavga edebilirsiniz. Özellikle dostluk-para-aşk üçgeni yeniayda biraz karışacak. Tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreç...

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş konularında ciddi kavgalar olabilir

İş arayanlar yeniay dönemi inisiyatif almaya daha hazır halde olacak. Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilir. Yaptığınız işte teknolojiyi aktif kullanabilirsiniz. Kendinize çok fazla yüklenmeyin, nefes alabileceğiniz kaçış alanları bırakın. Kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu. İpler kopabilir, aman dikkat!

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Arkadaşlarınız iş bulmanıza yardım edebilir

Seyahatler, eğitimle veya hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kitabınızı bastırabilir, marka yaratabilir, internet sitesi açabilirsiniz. Dostlarınızdan sürpriz destekler görüp iş arıyorsanız çokuluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Yasal olarak zor duruma düşeceğiniz hareketlerde bulunmayın.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ortaklıklardan para geliyor ama çıkıyor da

Size ait olmayan fakat sizleri yakından ilgilendiren finansal konular ön plana çıkıyor. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumuyla ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Şunu bilin ki, sizin de cebinizden bir miktar para çıkacak! Hakkınız olan paraya ulaşmanız da zor olabilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kariyerinizde yön ya da sektör değiştirebilirsiniz

Birlikte olduğunuz kişiyle veya ortağınızla tartışmalardan kaçının. Yeni bir iş ortaklığının temelleri atılabilir; nişan, söz, evlilik konuları gündeme gelebilir. Eğer bir partneriniz varsa onun sizden sakladığı birtakım bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizi gerebilir. Kariyerinizde yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Size sürpriz bir konum teklif edilebilir

Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olun. Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İşinizi yaparken interaktif medyayı yoğun kullanabilirsiniz. Size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız işyerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. Yardımcınız varsa onunla aranız birden açılabilir. Bedeninizi yormayın, uyku-beslenme düzeninize dikkat edin.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hamilelik bekleyenlere güzel haber

Birlikteliği olanlar partneriyle romantik dakikalar geçirecek, yalnızlar flört edebilecekleri kişilerle tanışacak. Ummadığınız biri ilanı aşk edebilir. Hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa sizi sevindirecek gelişmeyle karşılaşabilirsiniz. İşiniz sahne, sanat odaklıysa yeni iş teklifleri gelebilir. Özgürlüklerle ilgili bir sorgulama dönemine girebilirsiniz.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hayat topyekûn değişime sürüklenebilir

Ev dekore etmek, tadilat ve yeni elektronik alışverişi gündeminizde olabilir. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkeklerle çekişmelerden uzak durun. Ailenizden birileriyle iş projeleri yapabilirsiniz. Yeniay hayatınızı topyekûn değişime sürükleyebilir. Bu değişimi meydan okuyarak değil, daha yumuşak geçirmeye bakın.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Kardeşlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir

Kısa, spontane seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İşte her zamankinden çok daha fazla baskı hissedebilirsiniz ama patronlarla ters düşmeyin. 1’inci dereceden akrabalarınızın hayatlarında zorlu gelişmeler olabilir ve yardımınız gerekebilir. Trafik sorunlarına, trafik kazalarına dikkat!

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Nafaka-miras konularında anlaşmak zor

Bu yeniay zamanı yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Amma velakin bir şekilde sizin de cebinizden para çıkacak. Çocuklarınızla ilgili beklenmedik bir masraf ya da özel hayatınızı paylaştığınız kişiyle ilgili ekstra bir harcama yapmanız gerekebilir. Eğer gündeminizde nafaka-miras gibi konular varsa bu dönem anlaşmaya varmak zor.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Yeni iş projeleri, başlangıçlar için harika bir süreç

Yeni iş projeleri, başlangıçlar için harika bir süreç. Fit görünmek istiyorsanız spora başlayabilir, daha güzel görünmek adına küçük bir estetik operasyon yaptırabilirsiniz. Ev değiştirmek, yer değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bedeninize dikkat edin, kazalara açık bir dönem. Sabrınız az olabilir. İnsanları kırmayın, köprüleri yıkmayın!

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Fikirlerinizi kazanca dönüştürün

Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlık yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Yeniay sürecinde farkında olmadan etrafınızdaki birçok insanın sırrına ortak olabilirsiniz. Para kazanmakla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Gizli düşmanlar arkanızdan kötü işler çevirebilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerde ani gerginlikler söz konusu olabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları