2024 burçlara neler getirecek? (YAY VE YÜKSELEN YAY) Sözlerinizle etkileyeceksiniz

Bu yıl ilişkileriniz güçlenebilir, güçlü kişiler hayatınıza girebilir, iş koşullarınız daha iyi bir seviyeye gelebilir. Evlilik ya da yeni bir ilişki gündeminizde. Aman dikkat, depresyona eğilim artabilir! Seyahatler ve sürpriz harcamalar söz konusu.

Haberin Devamı

PLÜTON TRANSİTİ: Hangi konularda değişim yaşanacak?

Anlaşmazlıklar olabilir

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün mart ayında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-haziran arası aslında bir ön gösterimdi, o süreçte hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım. Plüton’un seyahati bu kez 9 Mart 2043’e kadar sürecek.
Plüton 3’üncü evinizden geçmeye başlayacak. Plüton konuşmalarınıza güç verir. Derinlerden çıkıp gelen bazı konular gündemde. Komşular veya kardeşler arasında anlaşmazlıklar bu dönemde ortaya çıkar ve uzun sürer. Diğer yandan eğer dikkatli davranırsanız ilişkileriniz değişime uğrayıp güçlenebilir de. Satış, reklam ve terapi alanlarında çalışıyorsanız bu transit size yardımcı olur. Sözlerinizle insanları etkilersiniz.

Haberin Devamı

SATÜRN ETKİSİ

Toprağa yatırım zamanı

Satürn yıl boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn öğretmen demekse bu dönem eve, yuvaya, yerleşime ait sorumluluklar artmaya ve tam da bu konularda önemli deneyimler yaşamaya başlayabilirsiniz. Bazılarınızın ailesiyle yakından ilgilenmesi gerekebilir. Ev sahibi olmak için adımlar atılabilir. Satürn tam dip noktası dediğimiz bir alandan geçecek. Buradan geçen Satürn çok derin ve köklü bir yaşam sorgulamasına iter insanı ve depresyona eğilim artar. Daha az sosyal olmak isteyeceğiniz, zamanınızın büyük bir çoğunluğunu evde geçireceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Geçmişinizi, köklerinizi çok daha fazla sorgulayabilir, araştırabilirsiniz. Elinizde, avucunuzda bir avuç toprağınız bile varsa bu dönem bu toprağı işletmek, kazanç elde etmek, yatırım yapmak için güzel zamandır.

JÜPİTER ETKİSİ: Fırsatlar nereden gelecek?

Yeni bir beslenme düzeni ve spor

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. Kendi işinizi kurmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arıyorsanız, sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe girebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı projeler gündeme gelebilir. Eğer sağlıkla ilgili önemli gündemleriniz varsa bu alanda da şanslı hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem size çok faydalı olacak bir beslenme düzenine geçebilir, hayatınıza sporu dahil edebilirsiniz. Ya da size uğur getirecek bir ev hayvanı edinebilirsiniz. Yardımcılarınızdan yana büyük faydalar göreceğiniz, işe alacağınız kişilerden verim alacağınız değerli bir dönem bekliyor sizi.
26 Mayıs’tan sonra Jüpiter İkizler burcuna geçiş yapacak ve 10 Haziran 2025’e kadar 7’nci evinizde seyahat edecek. Evlilik konusu gündeme gelebilir, yeni bir ilişki başlayabilir. Ya da evliyseniz eşinizle ilişkiniz yeni bir anlayış düzeyine geçebilirsiniz. Hayatınıza sizden yaşça büyük ve size yeni deneyimler kazandıracak biri girebilir. Yeni bir iş ortaklığı fırsatı yakalayabilirsiniz. Jüpiter’in 7’nci evdeki geçişi, kişisel ilişkilerde genişleme ve iyileşme fırsatları sunabilir. Hukuki konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca danışmanlık işi yapıyorsanız bu dönem danışanlarınızın sayısı oldukça artabilir.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI-Dönüm noktalarınız neler?

· Arkadaşlıklar başlayıp bitecek

Yılın ilk ay tutulması 25 Mart’ta 5 derece Terazi burcunda gerçekleşecek. Tutulmaya Kova burcundaki Plüton’un desteği olacak. Bu dönemde mevcut sosyal gruplarınızla olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilir, bazı arkadaşlıkların sona ermesini veya yeni arkadaşlıkların başlamasını deneyimleyebilirsiniz. Toplumsal adalet, insan hakları ve çevre gibi konularda daha aktif rol almak isteyebilirsiniz. Plüton’un desteği ile arkadaşlarınızla beraber fikirler geliştirebilir, iş yapabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde önemli, büyük değişiklikler gündeme gelebilir. Çevrenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Güçlü kişilerle daha yakın ilişkiler geliştirebilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek seyahatlere çıkabilir veya önemli eğitimlere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

· Su tesisatlarına dikkat

Yılın üçüncü tutulması 18 Eylül’de. 25 derece Balık burcundaki Neptünyen Ay tutulmasına İkizler burcundaki Jüpiter’in kare açısı olacak. Bu tutulma 4’üncü evinizde meydana gelecek. Evinizi değiştirmek, taşınmak veya ev ortamınızı yeniden düzenlemek gibi konularda karar almakta zorlanabileceğiniz bir dönem olabilir. Tutulma su grubundan bir burç olan Balık’ta olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Ya da diyelim ki yeni bir yer satın alacaksınız ya da kiralayacaksınız, o yerin tesisatını bir ustaya gösterin. Evinizi yeniden düzenlemek, yeni eşyalar almak için de uygun bir zamanda olacaksınız. Hayatınızda düzene sokmak istediğiniz alanlarda gökyüzü destekleyici olacak. Yalnız işin içinde Neptün olduğundan ev ve aileyle ilgili konularda, gerçekler ve yanılsamalar arasında bir denge kurmak zor olabilir. Kendi iç dünyamıza dönük bir yolculuk yapabiliriz.

Haberin Devamı

· Hobinizi işe dönüştürün

Yılın ikinci tutulması Koç burcunda meydana gelecek. 8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş tutulması olacak. Bu tutulma 5’inci evinizde meydana gelecek. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulmada şiron astroidi etkin olacağından iki senaryo çıkıyor karşımıza. İlki travmalarınızı, yaralarınızı sarabilecek bir ilişki, bir partner getirebilir size bu tutulma. Bir diğer olası senaryoda özellikle de ilişkiniz varsa, iyice kurban moduna girebilirsiniz, dikkat edin. Yaratıcı çalışmalar yapmak, sanatsal aktivitelerle ilgilenmek için de harika. Bir hobinizi dilerseniz işe de dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

· Finansal konularda stres

Yılın son tutulması 2 Ekim’de gerçekleşecek. 10 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Mars’ın sert bir kontağı olacak. İşin içinde Merkür olduğundan, sosyal ilişkilerde iletişim konusu ön plana çıkacak. Sözü dinlenen, fikri sorulan birine dönüşebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, hayatınıza dahil edebilirsiniz. Dostlarınızla beraber ortak iş projeleri gündeme gelebilir. Dernekler veya organizasyonlarda iletişimi koordine etmeniz gerekebilir. Yalnız Mars’ın sert kontağından dolayı dostlar arası iletişim diline dikkat etmek gerek. Bu dönem finansal konularda stresli gelişmeler olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları