2024 burçlara neler getirecek? (TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ)

Maddi kazançlarınız artacak, iş hayatında yaşayacağınız birtakım olaylar büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak. Bol seyahatli ve aşklı bir yıl sizi bekliyor!

Haberin Devamı

2024 burçlara neler getirecek  (TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ)

PLÜTON TRANSİTİ
∆ Hangi konularda değişim yaşanacak?

Çocuk sahibi olabilirsiniz
21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün mart-haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir öngösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı... İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 5’inci evinize girecek ve yıllar içinde büyük değişimler meydana getirecek. Bu değişim sanatın bir koluyla ilgilenmeye başlamanız, borsaya atılmanız ya da çocuk sahibi olmanız şeklinde gelişebilir. Hayatınıza bir aşk girebilir ya da aşkı yaşamak, flört etme şeklinizde önemli değişimler meydana gelebilir. Aradığınız dokular, tatlar değişebilir. Yaşamdan keyif alma şekliniz, hobilerinizde çok büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

JÜPİTER ETKİSİ
∆Fırsatlar nereden gelecek?

Davanız varsa lehinize sonuçlanabilir
Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 8’inci evinize giren Jüpiter; öncelikle ortaklaşa kazançlar, miras, nafaka gibi konularda önemli şanslar ve fırsatlar elde etmenize yardımcı olabilir. İhtiyacınız olan finansal kaynaklara daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Ruhsal veya fiziksel sorunlarınız varsa bu dönemde profesyonel destek alabilirsiniz. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerde, eşinizin finansal kazançlarında artışlar meydana gelecek.
26 Mayıs’tan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçecek ve 10 Haziran 2025’e kadar 9’uncu evinizde seyahat edecek. Yabancı kültürlerle tanışmak, yurtdışı seyahatler yapmak, üniversite eğitimine başlamak ve hayata yeni bir inanç ve felsefeyle bakmak için harika bir fırsat. Medya alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. Kitap yazmak veya basmak için çok verimli bir transit. Kendi inancınıza, bilginize, eğitiminize ve bakış açınıza güvenebilirsiniz. Bir dava varsa lehinize sonuçlanabilir. Yüksek mevkideki birinden destek alabilirsiniz. Yurtdışıyla iş yapabilir, yurtdışında yaşamanın yollarını arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SATÜRN ETKİSİ
İşleriniz çok artacak

Satürn sene boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn’ün olduğu alanda sorumluluklarımızı, disiplin, çekidüzen vermeniz gereken ve hayatın bizi zorlayacağı ana konuların ne olduğunu anlayabilirsiniz. Satürn öğretmendir. Bu dönem günlük yaşamınıza bir çekidüzen vermeyi, sağlığınıza gerekli özen göstermeyi öğreneceksiniz. Özellikle işin içinde Balık olduğundan ruhsal sağlık, ayaklar, bağışıklık sistemiyle ilgili konular olabilir. İş hayatında yaşayacağınız birtakım olaylar büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak. Farklı bir iş alanında uzmanlaşmaya karar verebilirsiniz ama bu sürecin zorlu geçeceğini unutmayın. Çalışmıyorsanız da günlük işleriniz öyle artacak ki kendinize zaman ayırmanız epey zorlaşacak.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI
∆ Dönüm noktalarınız neler?

∆ Kişisel hedeflerinize odaklanacaksınız
Yılın ilk ay tutulması 25 Mart’ta 5 derece Terazi burcundaki Ay tutulması. Tutulmaya Kova burcundaki Plüton’un desteği olacak. Duygusal hayat, sağlık, yerleşim, anne ve aile ilişkileri üzerinde daha çok etki gösterecek. Bu dönem kişisel ihtiyaçlarınıza, hedeflerinize ve yeteneklerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Taşınmak, ev alıp satmak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnızsanız Plüton’un güçlü desteğiyle tutkulu bir aşkı hayatınıza çekebilirsiniz. Borsa gibi alanlara ilgi duyabilirsiniz. Bedeninize önem vereceğiniz, nasıl göründüğünüz konusunda daha hassas olacağınız bir süreç bu. Diyete veya spora başlamak, fiziksel değişimlere gitmek için de oldukça uygun. Yaşam şeklinizde büyük değişikliklere gidebilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak gibi bir düşünceniz varsa tutulma bunu da destekler. Hayatınızı değiştirecek yeni bir hobi de edinebilirsiniz.
∆ Yeni bir kariyer yolu açılabilir
Yılın ikinci tutulmasıysa 8 Nisan’da 19 derece Koç burcundaki Şironyen Güneş tutulması. 7’nci evde gerçekleşen tutulma ilişkilerdeki zorlukları ve çatışmaları ön plana çıkarabilir. Mevcut ilişki veya ortaklığınızdaki yaraları iyileştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ama yeni yaralar açmamaya dikkat edin. Eğer bir ilişkiniz yoksa belki sizi iyileştirecek bir partneri hayatınıza çekebilirsiniz. Bu aslında ilginç bir tutulma, çünkü ‘şiron’ yaralı şifacı demek. Ve bazen şiron yaralandığımız noktadan edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerle başkalarına şifa olacak şekilde hareket etmemize de yardımcı olabilir. Bu yüzden bu tutulma size başkalarına fayda sağlayacağınız yeni bir kariyerin yolunu da açabilir, danışmanlık işleri gibi. İmza gerektiren konular olursa dikkatli okumayı ihmal etmeyin, sonradan üzülmeyin!

Haberin Devamı

∆ Aile ilişkilerinde gerginlikler
Yılın son tutulması 2 Ekim’de gerçekleşecek olan 10 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulması. Bu tutulmaya Mars’ın sert bir etkisi olacak. Çok önemli anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dijital işler, projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahate çıkabilirsiniz. Ticari ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkisiyle aile ilişkilerindeki olası gerginliklere dikkat etmelisiniz. Belki bu dönem hem gayrimenkul konuları hem de ailevi konularda acele karar vermeyip, biraz düşünmek için kendinize zaman tanımanız iyi olabilir.

∆ Monotonluktan kurtulma arzusu duyabilirsiniz
Yılın üçüncü tutulması, 18 Eylül’de gerçekleşecek 25 derece Balık burcundaki Neptünyen Ay Tutulması. Tutulmaya İkizler burcundaki Jüpiter’in kare açısı olacak. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız gerekebilir. Sağlık açısından ayaklarınıza, ayak bileklerinize, uyluk kısmına dikkat edin. Diyete, spora, yogaya başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulmayla birlikte hayatınızı yeniden programlamak, yaşam kalitenizi artırmak için güzel destekler alabilirsiniz. Bu Ay tutulmasının günlük yaşamımızda kafa karıştırıcı etkileri olabilir. Neptün’ün etkisiyle, rutinlerinizde ve iş hayatınızda daha fazla esneklik ve yaratıcılık arayabiliriz. Bu monotonluktan sıyrılıp, işlerinizi daha yaratıcı şekilde yapma arzusunu tetikleyebilir. Neptün’ün şefkatli ve fedakâr doğası, başkalarına yardım etme yollarını aramanızı teşvik edebilir. Bu dönem zehirlenmelere ekstradan dikkat etmenizde fayda var. İş ortamınızda karar mekanizmanız çok güçlü çalışmayabilir. İşler karışabilir, aman çok dikkat! Özellikle iş arkadaşlarınızla aranızda güven sınavı verebilirsiniz. Jüpiter’in sert etkisiyle hiçbir işi gözünüzde büyütmeyin!

 

 

Yazarın Tüm Yazıları