2024 burçlara neler getirecek? Akrep ve yükselen akrep

Hem yaşadığınız alan hem mesleki konularda eskiye geride bırakıp yeni bir hayata başlayacaksınız adeta. Aşka dair çok şey öğrendiğiniz de bir yıl olacak.

Haberin Devamı

PLÜTON TRANSİTİ

* Hangi konularda değişim yaşanacak?

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün Mart-Haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir ön gösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı? İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 4’üncü evinize geçecek. Bu o kadar büyük değişimleri meydana getirecek ki hayatınızda! Hem yaşadığınız alan hem mesleki konularda eski hayatınızı geride bırakıp yeni bir hayata başlayacaksınız adeta. Kendinize yepyeni bir kariyer yaratabilirsiniz mesela. Hatta yurt dışına bile taşınabilirsiniz. Bu aile içinde dramatik durumları da beraberinde getirebilir.

Haberin Devamı

2024 burçlara neler getirecek Akrep ve yükselen akrep

JÜPİTER ETKİSİ

* Fırsatlar nereden gelecek?

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 7’nci evinize girecek olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında size acayip güzel fırsatlar sunacak. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlayabilir artık. İkili ilişkilerde partnerinizden çok güzel destek görebileceksiniz. Bu dönem eşinizle ortaklaşa işlere girişebilir ve para kazanabilirsiniz. Partnerinizle seyahatlere çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eğer bir boşanma sürecindeyseniz anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

26 Mayıs’tan sonra Jüpiter İkizler burcuna geçecek ve 10 Haziran 2025’e kadar 8’inci evinizde seyahat edecek. Bu transit, özellikle miras, borç, vergi ve ortak mali kaynaklarla ilgili konularda yeni fırsatlar ve çözümler sunabilir.

Finansal ortaklıklar ve yatırımlar bu dönemde daha verimli hale gelebilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz ve kurduğunuz ilişkiler size maddi fırsatlar yaratabilir. Jüpiter, derinlemesine psikolojik anlayış ve kişisel büyüme fırsatları sunar. Bu dönemde içsel dünyanıza bir yolculuk yapabilir ve kendinizi daha iyi anlamak için çalışmalar yapabilirsiniz.  Cinsel konularda yeni deneyimlere açık olabilirsiniz.

Haberin Devamı

SATÜRN ETKİSİ

* Aşka dair çok şey öğreneceksiniz

Satürn’se sene boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn’ün olduğu alanda sorumluluk, disiplin, çeki düzen vermeniz gereken konular, kısıtlamaya gideceğimiz temalar, hayatın bizi zorlayacağı ana konuların ne olduğunu anlarız. Satürn öğretmendir ve siz bu dönem aşkla dair çok şey öğreneceksiniz.

Satürn’ün bu transitinde sizden yaşça büyük olgun kişilerle flörtler etmeye başlayabilirsiniz. Riskli işlerden, yatırımlardan kaçının. Satürn Balık burcundayken sizi gerçekle hayali ayırt etme sınavından geçirir. Yaşam size eskisi kadar keyif vermeyebilir, hobilerinizden, arkadaşlıklarınızdan soğuyabilirsiniz. Aynı zamanda çok sevdiğiniz bir hobinizde profesyonelleşebilir, onu bir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI 

Dönüm noktalarınız neler? 

* İyileşmek için harika bir dönem

Yılın ilk ay tutulması 25 Mart’ta 5 derece Terazi burcundaki Ay tutulması. Tutulmaya Kova burcundaki Plüton’un desteği olacak. Tutulmayla birlikte; kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, dikkatli olmanızda yarar var. Dedikodular canınızı sıkabilir. Psikolojik destek almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir dönem. Bu Ay tutulması sırasında, bilinçaltındaki duygular, korkular ve arzular daha belirgin hale gelebilir. Bu tutulma geçmişle yüzleşme ve olayları sonuçlandırma fırsatı sunabilir. İyileşmek için de harika bir dönem.

Haberin Devamı

* Fikirlerinizi paylaşmayın

Yılın son tutulması 2 Ekim’de gerçekleşecek olan 10 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulması. Bu tutulmaya Mars’ın sert bir kontağı var. Odak noktanız; ruh sağlığınız, arkanızdan dönen işler, yurtdışı bağlantılı konular olacaktır. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı bilinçaltı, ruhsal konular, psikoloji gibi konular ili alanınızda. Bu dönem arkanızdan konuşan çok olabilir. Herhangi bir şeye imza atarken çok dikkat edin. Birçok fikir üretebilirsiniz. Ama fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

* Sağlık odak noktanız

Yılın ikinci tutulması 8 Nisan’da 19 derece Koç burcundaki Şironyen Güneş Tutulması. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık odak noktanız olabilir. Bu dönem sağlıkla ilgili sorunları ele almak için mükemmel bir zaman olabilir. İş hayatında karşılaşılan zorluklarla başa çıkma yöntemlerinizi veya işyerindeki ilişkilerinizi gözden geçirilebilirsiniz. Bir ev hayvanınız varsa onun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Günlük hayatınızı, günlük rutinlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Bu değişiklik daha sağlıklı bir hayata adım atarak gelebilir. İş temposunun oldukça artacağı bir tutulma bekliyor sizi. Eğer iş arıyorsanız bu tutulma mesaisi çok olan bir işi karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

* Romantik günler kapıda

Yılın üçüncü tutulmasıysa 18 Eylül’de 25 derece Balık burcunda Neptünyen Ay Tutulması olacak. Tutulmaya İkizler burcundaki Jüpiter kare açı yapacak. Bu tutulma 5’inci evinizde meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız akrepler için oldukça romantik günler kapıda. Sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönemde, yaratıcı ifade ve sanatsal faaliyetlerde bir derinleşme yaşanabilir; sanatsal yeteneklerimizi keşfetmek ve yaratıcılığımızı daha özgür ve sınırsız bir şekilde ifade etmek için mükemmel bir zaman.

Neptünyen Ay tutulması duygusal ilişkilerde daha fazla hayal gücü, romantizm ve idealleştirme getirebilir. Bu dönemde ilişkilerde gerçekler ve yanılsamalar arasında denge kurmak önemlidir. İşiniz yaratıcılıkla ilgiliyse bu süreç sizin için oldukça verimli geçebilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları