Ocak 2019 ve Enerjileri

Herkese mussssss mutlu yıllar diliyorum..... Ki biliyorum hiç de iyi başlamadı :)

Haberin Devamı

Sizi geçen sene bu zamanlardan beri hep anlatmaya çalıştığım şuydu ki; 2018 senesi sınav senesi. Tam anlamıyla bizi hacı yatmaza çevirecek bu "Fai Kong" dediğimiz enerji demiştim.

Bunun için de çok önemli bir kaç ay var ve tedbirli olunmalı diye de uyarmıştım. Şimdi Ocak ayı bu son aylardan biri olup yine ciddi testlere tabi tutabiliriz diye uyarmak adına bu yazıyı yazıyorum.

Ne gibi mi?

Toprak elementi kişisel haritanızda iyi elementiniz değilse ve haritanızda keçi ya da öküz burcunuz bulunuyorsa bu sene oldukça etkileneceksiniz demiştim. Mesela ay hanesinde bu burçlardan biri olanlar iş hanesinde, gün hanesinde bu burçlardan biri olanlar eş hanesinde, saat hanesinde bu burçlardan biri olanlar ise çocuk hanesinde sıkıntı yaşayacak ve bunlarla ilgili daha başlamadan yardım almak lazımdı. Aynı zamanda haritanızın neresinde olursa olsun bu iki burçtan biri (veya ikisi) varsa ve toprak iyi element değilse kendiniz için de sağlık açısından çok büyük sınavları gözetmektedir.

Haberin Devamı

Şuan 2019 Ocak ayında; Çin takvimine göre hala toprak elementi olan köpek yılında ve toprak elementi olan öküz ayındayız. Bu ne demek? Kişisel haritasında sınavı bulunanların sene boyu sınavlarından ders çıkarmadıysa bu ay artık tokadı yiyecekler!!!!

Enerji sisteminde iyi veya kötü diye bir kavram yoktur. Denge de olmak ya da olmamak vardır. Enerjiler sizi ilk nazikçe uyarır, sonra biraz sarsar, hala anlamadıysanız rayınıza oturtmak için tokat atar. Haritanızda neyle ilgili ise onunla ilgili yıl içinde uyarıldınız ve bununla ilgili eğer tedbirleri almadıysanız işte tokat ayı geldi....

Kendimden örnek vermek istiyorum:

Toprak elementi benim iyi elementim değil. Ve iyi şans döneminde olmadığım bu tip üçlemelerin olduğu en kötü senem 2006 yılımdı. Amerika'da okumaya gitmek için buradaki okulumda kalan tüm derslerimi vermek için var gücümle çalışıyordum ve son sınavım olan (tam da doğum günümde) sınavda hiç beklemediğim sorular geldi ve "tamam buraya kadarmış" demiştim! Koruyucu meleklerim olmasaydı muhtemelen de Amerika ve iç mimarlık hayallerim gerçek olamayacaktı. Ama hepsi bu kadar da değil.

Haberin Devamı

Amerika'ya gider gitmez dolandırıldım (hem de bir kere değil tam iki kere), polise gitmek zorunda kaldım daha kıtaya adım attığımın 5.gününde. Bir ay sonra; beş sene önce olan ameliyat yerim açıldı ve tek başıma olduğum ülkede ameliyat olmak zorunda olduğum söylendi. Yumurtalıklarımda kist çıktı ki doktorun tabiri ile "Yumurtalıklarını komple göremeyecek kadar yayılmış" demişti...

Evet! O günleri unutamam! Mücadelemi.... Zorluğunu, ağlayış ve haykırışlarımı ama şimdi eğitimli biri olarak 12 yılda bir aynı şeylerin tekrarlanma zamanı olduğunu biliyorum. (Hiç bir yaşadığımız yüzde yüz tekrarlamaz - atalarımız ne demişler; aynı derede iki kere yüzemezsin) bu sefer farklıydı. Kendi haritamı analiz ettim neler diyor diye...

Haberin Devamı

Ocak 2019 ve Enerjileri

Bana ne mesaj veriyordu.....

Bana açık bir şekilde ay hanemde çatışma, gün hanemde de her keçi ile buluşmasında (saat, gün ve ay olarak keçi elementinin gelmesi demek) penaltı yaşayacağımı söylüyordu. Maşallahhh!!!

Bunlar ne demek tekrarlamak gerekirse:

Çatışma aleni bir şekilde bir şeylerin ters gitmesi, yıkılması ve zarar görmesi iken, penaltı sinsi şekilde içimizde büyüyen bir şeyin (hastalık gibi) habercisiydi.

Ay hanemde aynı zamanda yıldız olarak para kasası bulunmakta yani bu sene para kaybım olacak olarak gözüküyordu. Ay hanesi bir de kişinin anne ve babasını temsil eder. Direk çatışma olduğu için onlara olan bir sıkıntı yüzünden para çıkışı olabilir diye yorumladım.

Haberin Devamı

Tamam peki! Bunu nasıl dengeye getireceğim?

Bazı şeylerin olmasını engelleyemeyeceğimiz için kendi kontrolümüzde olmasıyla zararını azaltabiliriz. Mesela 2006'da ay hanemde saldırı olması demek okulumu temsil ederken şimdi ise işimi temsil ediyordu. İşle ilgili bir değişim ya da yatırım yapıp değişime gitmek zorundalıdığım karşıma çıkmıştı. PR şirketi ile görüşüp kendi profilimi görünmezden görünüre geçirmeye karar verdim. Ve ödemekte oldukça zorlandığım bir para çıkışına imza attım. Bu bana sene sonunda ne getirdi. Büyük bir trafik kazası yaşadım ve burnum bile kanamadı ve ben o para çıkışını önden yaptığım için kaza da tekrar ödemek zorunda kalmadım (hastalık veya sakatlık olarak da) ve kasko 100de 100'ünü karşıladı. (Bu arada arabanın babamın şirketinin üstüne olması da manidar :))

Haberin Devamı

Penaltı gün hanemi etkiliyordu!

Bu çok daha sinsi, 2006 senesine baktığımızda sağlık anlamında yaşadıklarımı düşünerek biraz korkmadım da değil...

2017 yılında bana konan çölyak başlangıcı hastalığı teşhisi tamamen toprak elementi ile ilgili olup bu sene başıma dert açabileceğini ama aynı zamanda toprak elementinin temsil ettiği hücre ve kanserle ilgili de her zaman dikkatli olmam gerektiğini bildiğimden bunlara özen gösterdim. Alternatif tıbbın desteğini aldım.

En sinsi ayımın Temmuz (Keçi ayı) ayı olacağını bildiğim için Temmuz ayında bir aylığına işi kapatıp deniz kenarına gittim . Ve tabiki yine koruyucu meleklerim devredeydi ve beni muhteşem bir insanla bir ay boyunca enerji çalışması yapabilme ve temizlenmeme ön ayak olmama sağlayan Aylin ile buluşturdu. (Aylin'e buradan selamlar :))

Temmuz ayında hiç beklenmedik şeyler başıma gelmedi mi?? Ohoooo! Hem de nasıl!!! Mahkemelik bile olmama sebep olan şeyler oldu mu oldu ama sene sonunda ne oldu.... Her şeyin tedbirini aldığım için ve bazılarının da gerçekleşmesini kabul ettiğim için sağlıkla bu dönemi atlattık....

Tabiki bu ay daha bitmiş değil!

Hala kendimi ihmal etmemem lazım. Ama sizlere de önerim neden bunlar başıma gelip duruyor diyorsanız görmek istemediğiniz bir yerde yani korktuğunuz noktadaki tıkanıklığı düzeltmek için enerjiler sizi uyarıyor demektir.

Gelmekte olan Domuz senesi su elementidir... Su Elementi korku hissi ile birleşir.... Bu seneden sınavlarınızı alıp yerine getirmediyseniz bu sefer de bu enerji ile uyarılmaya devam edeceksiniz.....

Uzun lafın kısası, toprağı dinleyin ve onun size hizmet etmesine izin verin :)))

Süper bir ay geçirmeniz dileğiyle....

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı Ceren Sakin

Yazarın Tüm Yazıları