Koruyucu Melek & Aşk Çiçeği Yıldızı

Bu ay havada aşk var diye geçenlerde bir post girmiştim. Sebebi ise fare burcunun bazı kişiler işin aşk çiçeği bazı kişiler için koruyucu meleği bazı kişiler için ise ikisi birden olduğu için demiştim :) O yüzden bugün; en çok merak edilen ve Çin Astrolojisinde de oldukça sık kullanılıp, önemli bir yeri olan bu iki yıldızdan bahsetmek istiyorum sizlere...

Haberin Devamı

Koruyucu Melek Yıldızı ve Aşk Çiçeği Yıldızı...

Koruyucu Melek nedir?

Grand Master Raymond Lo'nun değimi ile "yerdeki melekler"dir. Kısacası bize yardım eden insanlar olarak da söyleyebiliriz. Geçenler de bir yazımda yine değinmiştim. Koruyucu melek bizim sabit haritamızda yani bir ömür yanımızda olabilir ve haritamızda nerede olduğuna göre de bu koruyucu meleğin işlevi hakkında konuşabiliriz. Örneğin; ay hanesinde olan koruyucu melek, ebeveynlerimizi temsil eder ve onlarla olan ilişkimizde bizi koruyucu melek gibi kolladıklarını söyleyebiliriz...

Kişinin sabit haritasında yoksa bile günden, aydan, yıldan hatta şans dönemleri dediğimiz 10 yıllık döngülerimizde de bu yıldız gelebilir. Eğer ki geldiğinde bizi destekleyen bir element ile gelmişse işte o zaman koruyucu melek bize inanılmaz fırsatlar sunmaya başlar. Tabiri caizse; altın tepside fırsatlar gökten zembille önünüze gelirler. Eğer bizi desteklemeyen dönemde bu yıldız geldiyse işte o zaman da çok şanslıyız çünkü bu dönem daha kolay geçecek ve beklenmedik yardımlar alacağımızı işaret eder. Ben buna; sokakta yürürken düştünüz ve kolunuzu kırdınız ve tam o sırada yanınızdan doktor geçtiği için size yardım etti ve ilk müdahale anında önünüze düştü olarak yorumluyorum.

Haberin Devamı

Koruyucu Melek & Aşk Çiçeği Yıldızı

Koruyucu melek en önemli enerji/ yıldızımız diyebiliriz çünkü bizi destekleyen dönem olsun ya da olmasın inanılmaz bir destek alacağımızı gösteriyor. Haritanızda sabit olarak varsa da kendinizi kesinlikle bir ömür omzunuzda bir yardımcı/destekleyen ile gezdiğinizi söyleyebilirim.

Aşk Çiçeği nedir?

İngilizcesi "Peach Blossom" olan bu yıldızı Aşk Çiçeği olarak Türkçe'de kullanıyoruz. Bu yıldız aynı koruyucu melekte olduğu gibi haritanızda sabit de olabileceği gibi, günden, aydan, yıldan veya 10 yıllık döngüllerinizden de gelebilir.

Bu yıldız geldiğinde sizi daha cazibeli, güzel, alımlı gösterir (genelde insanlar aşk çiçeği geldiği yılda çok daha kolay kilo verir). Karşı cinsi etkileme ihtimalinizin de arttığı bu dönemde aşk ile ilişkileriniz ya da sizi beğenenler fazlalaşır. Hatta bir çok bayan bu döngülerde evlenmiştir de diyebiliriz. İlişkiniz varken bu enerji geldiğinde de ilişkiniz daha ciddileşir ve özelleşir.

Haberin Devamı

Aşk çiçeği ile doğmuş insanlar (çoğu ünlü diyebiliriz) sosyal ortamlara daha kolay kaynaşır, kolay arkadaş edinir, flört etmeyi sever ve cazibeli biri yapar onu (bu erkekler için de geçerlidir).

Bu çiçekle doğmamış olsanız bile size bu yıldızın geldiği gün ya da yıllarda önemli şeyler olacağını söyleyebiliriz....

Ne gibi mi? Öncelikle evliyseniz aman dikkat çünkü dışarıdan ilgi çekici olduğunuz için etki alanınız eşinizden fazlasını kapsayabilir....

Ancak aşk çiçeği geldiğinde illa aşk ile ilgili olacak demek de bu yıldızı çok küçümsemek olur. Örneğin, kendi işinizi yapıyorsunuz; haritanızda sabit olarak aşk çiçeği varsa ya da o döngü/yıla girdiyseniz müşterileriniz ile yüz yüze daha fazla etkileşime girmeniz işlerinizi arttıracaktır. Unutmayın ki aşk çiçeği bizi daha fazla sosyalleşmeye ve kolay arkadaş edinmemize yardımcı oluyor. Bunu bir tek aşk için değil iş olarak da fırsat haline getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koruyucu Melek & Aşk Çiçeği Yıldızı

Aşk çiçeğini aktive etme!!!!

Eğer bir ilişkiniz yoksa o zaman bunu aktive etme yöntemi mevcut :)))

Doğdunuz yılda veya günde bulunan burcunuzla hesaplanarak evinizin bir bölgesine canlı çiçek ya da ihtiyacınız olan sembolü yerleştiriyorsunuzzzzz ve vallaaaaa :)) aşk enerjisi size gelmeye başlıyor...

Ama unutmayın işin diğer yarısı da size kalmış durumda. Evde tek başına oturarak kapınıza aşkın gelmesini beklemeyeceksiniz :)))

Sevgiyle Kalın....

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı CEREN SAKİN

Yazarın Tüm Yazıları