Beren Saat ve Kenan Doğulu'yu Ne Bekliyor?

Şuaralar gündem de olan bir başka boşanma hikayesi ve merak edilen ilişki olan Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun Çin Astrolojisine göre iç yüzüne bakıp neler oluyor görelim istedim…

Haberin Devamı

Kadınlara öncelik verip Beren Saat’in haritasından başlamak istiyorum :)

Çin astrolojisine göre Yang Toprak dediğimiz günde doğmuş. Dünya üzerinde dağa benzetilir. Dağ gibi ağır, güçlü, sabit ve dünyevidir. Yang Ağaç kadar inatçı değildir ama baskı uygulayabilir ve esnekliği azdır. Toprak elementi olması sebebiyle, kasları ve mideyi temsil eder. Kilolarını kontrol etmek için daha dikkatli olması gereken insanlardır, özellikle şekere olan düşkünlükleri ile tanınırlar.

Beren Saat’in ilk intibasına baktığımızda yer hanesinden oldukça desteklenen ekstrem noktada güç elementi olduğunu görüyoruz. Yani; disiplinli, çalışkan ve biraz sert (soğuk) mizaçlı diyebiliriz. Kadınlar için güç elementi aynı zamanda erkeği temsil ettiği için de genç yaşta erkeklerle önemli ilişkiler içinde olmuş olarak yorumluyoruz.

Haberin Devamı

İlk ve ikinci intibasında sesinde erdem dediğimiz yıldız belirmiş. Bu yıldız; sanatçı olmasında inanılmaz bir etkisi olmuş çünkü sesi ile kendini ispatlayan ve insanları şuhu içinde bırakan biri olduğunu gösterir.

Şans dönemlerine baktığımızda doğduğundan beri şanslı bir insanmış dememiz doğru olur. Ancak ne yazık ki evlendiği yıl olan 2014 hiç de iyi bir seçim olmamışa benziyor. Neden derseniz? Kendisi fare burcu olduğu için ve 2014’de at yılı olduğu için çatışma içersinde yani ilişkinin ilk 10 yılında çok zor bir akit vermiş durumda. Genel olarak konuşmak gerekirse daha başlarken kendini büyük bir sınava tabi tutacakmış olarak söylememiz doğru olur.

Kenan Doğulu ile olan harita birleşiminde ise Beren Saat’in Kenan’a ciddi bir aşk beslediğini söylememiz çok doğru olur.

Beren Saat ve Kenan Doğuluyu Ne Bekliyor

Kenan Doğulu’nun haritasına baktığımız zaman ise Yang Su gününde doğmuş yani okyanus dalgasına (bir nevi tusunamiye) benzetilir. Yaptırım güçleri ve enerjileri çok yüksektir hatta bazen atılgan/zorlayıcı olarak adlandırılırlar. Çok coşkulu olmalarının yanı sıra hedeflerine çok sadıktırlar, büyük bir inanç ve bağlılık içinde hedeflerinden asla şaşmazlar. Ludwig Van Beethoven, Yang Su gününde doğan ünlülerimizdendir ve müziğindeki coşku da kişiliğini çok iyi temsil eder.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’nun ilk intibasında ise beceri, perfomans, zeka dediğimiz elementler çok güçlü bir şekilde belirmiş. Yani sanatçı ve ünlü olması baştan potansiyeline yazılmış durumda. İkinci intibasından ise geleneksel olmayan kaynağı güçlü bir şekilde görüyoruz bu da; iş hanesindeki ününün aslında kendisinin sahne arkasındaki adanmışlığından kaynaklanıyor olarak gözüküyor. Bu ne demek? Sözüyle, müziği ile her şeyinin kendisinin ilgilendiği, yarattığı, ürettiği ve bunu geleneksel bir şekilde yapmadığı zaman ününe ün kattığı anlamına geliyor. Aynı şekilde kendisinde de güç elementi olan Kenan Doğulu için de bir şey başarmak istediğinden tüm hayatı bir kenara bırakıp (yemeden, içmeden) işini tamamlamaya adadığını söylemek doğru olur.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’nun şans dönemlerine baktığımızda; onun için ilk yıllar çok kolay olmamış olarak gözüküyor. Ancak 1990’lardan sonra şansı dönüyor ve 2016’ya kadar da çok güçlü bir şekilde devam etmiş olarak görüyoruz. Şuan içinde bulunduğu dönem üçüncü dereceden iyi dönemi olmakla birlikte ateş elementi ne yazık ki harekete geçmiş bu da para anlamında bir sıkıntının zaman zaman ortaya çıkması demek.

Para elementi erkekler için aynı zamanda kadın demek olduğunu da düşünürsek kadınlarla ilgili sıkıntı ve skandal yaşayacağı bir döneme girmiş diyebiliriz. Evlendikleri yıl olan 2014’de ne yazık ki bunu aşırı derecede desteklemiş. Yani etrafında fazla kadın görüyoruz ve para ile kadınların geldikleri gibi gittiklerini de söylemek zorundayız.

Haberin Devamı

Yani, sadece bu çiftin haritalarına bakarak Kenan Doğulu’nun aldatma potansiyelini ve bundan dolayı Beren Saat’in büyük bir sınav ve hatta depresyondan geçeceğini söylemek ne yazık ki mümkün.

Gelelim bunların oluşma anına! 2018 yılı ikili içinde oldukça ters köşe yapmış olarak duruyor….

Kenan Doğulu’nun haritasında ateş bütünlemesi yani alev çıkmış. Üstelik bu para ve kadın elementinde! Yani Kenan bey hatalar yapmış olabilir ve elindeki kadını veya parayı kaybedebilir olarak yorumluyoruz…

Beren Saat ve Kenan Doğuluyu Ne Bekliyor

Bu ateş aynı şekilde Beren Saat’in haritasını da kötü bir şekilde yakıyor çünkü kendisi için de ateş elementi kaynak kaybı olarak gözüküyor. Bu da evliliğin bitişi, güven kaybı, depresyon ve dağın yerinden oynaması yani deprem olarak yorumlayabiliriz.

Haberin Devamı

Peki 2019’da bu ikiliyi ne bekliyor?

Beren Saat için baktığımızda 2010-2020 iyi şans döneminde ve 2019’da aynı şekilde pozitif destekliyor. Bu dönem içinde (2010-2020 döneminde) Beren Saat için evlilik yazılmış, 2018’de bu evlilikte yangın çıkacak ve 2019’da ise iş ve para konusunda ciddi bir artış yaşayacak çünkü maddi destek gözükmekte. Aynı zamanda ay hanesinde gördüğümüz destek ebeveynleri tarafından da çok destek göreceğini söylemekte.

Kenan Doğulu için baktığımızda ne yazık ki Beren Saat kadar iyi değil! Öncelikle kendisi Beren Saat kadar şanslı bir dönemde değil ve etrafındaki insanların rakip olduklarını gördüğümüz bir senede. 2018’de de kendi haritasında bir sorun olduğunu da düşünürsek sanırım bu sene etrafındaki tanıdıkları ve fanları onu suçlayacaklar ve biraz zor bir sene geçirecek olarak gözükse de 2020’de bunlar düzeliyor olarak gözüküyor.

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı CEREN SAKİN

https://www.instagram.com/cerenfengshui/

Yazarın Tüm Yazıları