2019 Yılına Hazır mıyız?

Herkeseeee mutlu yıllarrrrrr :)))) Öncelikle bu yeni yıl dileklerinizi oluşturmak için bir niyet listesi yapın derim ve mutlaka bir kağıda yazıp onları sene sonuna kadar unutun ki Kuantum yasasına göre kendi kendilerine oluşmak için orada işlemeye başlasınlar...

Haberin Devamı

Çin Felsefesine göre bakarsak bizi neler bekliyor bakalım....

Öncelikle inanılmaz zor bir toprak senesinden sonra yumuşak yani Yin bir enerji olan Domuz burcu yılına merhaba diyoruz.

Evet 2018'e göre daha uyumlu ve sakin diyebiliriz ama ne yazık ki yüz de yüz uyum diyemiyoruz çünkü Çin takvimi yer ve gök elementleri ile temsil edilir. Eğer yerdeki ve gökteki elementler uyum içindeyse seneye de uyum getirir. 2019'da da gökte toprak yerde ise su elementi olduğu için ve yandaki şemada da gördüğünüz gibi; element döngüsüne göre bu iki element savaştığı için maalesef tam da huzur kapıda diyemeyiz.

Ama tabi kiiiiii iyi diyebileceğimiz güzel alanlar mevcut :)...

Mesela çin takvimine göre günde, ayda ya da saat hanenizde Kaplan burcu olanlar bu sene gerçekten yaşadı. Aşk, para hatta istiyorlarsa çocuk bile onların kapısında olabilir.

Haberin Devamı

Bir de yine bu doğurucu ve yıkıcı döngülere göre 2019'da şu sektörler yaşadı:

Ağaç ve Toprak!

Bu iki sektörden birinde çalışıyorsanız senelerdir gülmeyen yüzünüz sonunda bu sene gülecek olarak gözüküyor.

Ateş elementi sektörleri ise aktif ve üretim içinde yani hareketli olacak diyebiliriz.

Ancak metal ve su sektöründe bu sene para yok gözüküyor, hadi hayırlısı....

Penaltılar, çatışmalardan çok bahsettiğim için bu yazımda sizlere umut dolu güzel şeylerden bahsetmek istedim....

Şimdiden hepinizin kaplan burcu gibi aşk dolu, sağlıklı ve paralı, ağaç ve toprak sektörleri gibi de sonunda yüzü gülen bir yıl geçirmeniz dileğiyle :))))))

Yazarın Tüm Yazıları